Hjem Dagens video Dagens video: Eksperter snakker ut om 11. september

Dagens video: Eksperter snakker ut om 11. september

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar (9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out) som omhandler 11. september 2001 da «The Twin Towers» kollapset etter at to fly styrtet inn i dem, etterfulgt av et angrep på Pentagon og kollapsen av bygning 7 ved World Trade Center. Disse hendelsene åpnet deretter opp for «the war on terrorism», økt overvåkning og påskudd for sionistisk krigføring i Midtøsten.

Ettersom millioner av mennesker er klar over at den offisielle forklaringen på hva som skjedde den 11. september 2001 ikke holder mål er det nå over 1700 arkitekter og ingeniører som har  gransket hendelsene. I denne dokumentaren gir dusinvis av fagpersoner sitt vitnesbyrd og krever en ny uavhengig etterforskning. Anerkjente arkitekter, konstruksjonsingeniører, forskere, fysikere, kjemikere, lærde, lærere, brannmenn, kriminaltekniske brannteknikere, rivingseksperter og andre vitner også i denne banebrytende vitenskapelige vurderingen av hendelsene ved World Trade Center.

Den plutselige og fullstendige kollapsen med fritt fall-akselerasjon av den tredje skyskraperen (WTC bygning 7) klokken 17.20, blir nå sett over hele verden som «the smoking gun» som motbeviser den offisielle historien om 11. september. Ekspertene introduserer også ytterligere «overveldende bevis» for kontrollert rivning av de tre skyskraperne – noe som reiser mange urovekkende spørsmål.

Dokumentaren introduserer også de profesjonelle perspektivene til åtte psykologer som forklarer noen av årsakene til at det er så vanskelig for folk å møte de vitenskapelige bevisene.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: 11. september
Trump bryter valgløftet: Hemmeligheter om 11.9 offentliggjøres ikke

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
8 måneder siden

Bra video å vise til normies for å starte deres redpill prosess. Jeg kan også anbefale et klipp på dagen av 9/11 hvor en BBC reporter rapporterer om kollapsen til WTC 7 (Building 7) FØR den kollapser (!).

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
8 måneder siden

bygningene ble sprengt innenfra, helt vanlig svart operasjon; målet: starte krig i Irak

Viktor
Viktor
Svar til  Ganz von Selbst
8 måneder siden

Eller rettere sagt først i Afghanistan, så Irak, så Syria, Libya, Libanon og flere andre land som (((satanistene))) har interesse av å ødelegge eller å stjele land fra til sitt drømmerike hvorfra de skal herske over resten av kloden.

Angrepskrigen som våre stortingspolitikere tok vårt land med på var basert 100% på LØGNER som man av naturlige grunner aldri har bevist.

Osama bin Laden hadde ingenting med terroren å gjøre, hvilket han flere ganger uttalte offentlig. Han ble for øvrig ikke drept av negerpresidenten, Obama. Han døde av kreft i 2001 eller 2002.