Hjem Dagens video Dagens video: En melding til kristne

Dagens video: En melding til kristne

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den amerikanske nasjonalisten og grunnleggeren av National Alliance, Dr.William Pierce, retter seg i dagens video til det kristne publikum.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen»
Dagens video: «Kristensionismen»
Dagens video: Den jødiske Talmud
FILM: The Satanic Plan For Goyims
Religionspørsmålet – et sidespor

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arjuna
1 år siden

God søndagsunderholdning:

https://tv.nrk.no/program/KOID28004120

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Pierce var en usedvanlig kunnskapsrik og uredd nasjonalist, med et skarpt blikk for hvem våre fiender er og har vært – «der ewige Jude», som titelen til en kjent film fra propagandaministeriet til Goebbels var. Han hadde rett mht hva de fleste – især evangeliske – kirker har blitt; et lydig redskap for jødene istf en forsvarsmur for vår hvite rase, slik de engang var. Især protestatisme i ulike former har betydd en svekkelse, ved å utvanne bibelens klare ord, men den katolske kirker har også blitt underminert siden 1960-tallet. Men uten en gjenreisning av kristendommen er jeg redd for… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] FILM: The Satanic Plan For Goyims Svart rapper opplyser kristne om hva Talmud forteller om Jesus Dagens video: En melding til kristne Jøder: «Vi forbanner kristendommen tre ganger om dagen» Dagens video: […]

trackback
11 måneder siden

[…] Les også: Dagens video: «Kristensionismen» Dagens video: «Jesus koker i avføring» Dagens video: En melding til kristne […]