Hjem Dagens video Dagens video: Er jeg en katt?

Dagens video: Er jeg en katt?

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video får man se hvor hjernevasket befolkningen har blitt som følge av homolobbyen og dens spredning av kulturmarxisme i samfunnet.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er nesten utrolig hvor «far out» disse svenske ungdommene er, og hvor livredde de er for å fremstå som «fordomsfulle» dersom de holder seg til fakta og objektive realiteter. En person som oppfatter seg som slik eller slik, i strid med åpenbare fakta, ville normalt bli ansett som forstyrrret eller til og med psykotisk, men idag kan enhver som «føler seg» som ett eller annet bli akseptert innenfor «det normale». Hjernevasken har åpenbart blitt en infeksjon som har satt seg fast og ikke lar seg behandle lenger.

Steinar
Steinar
1 år siden

Galehusene står tomme

Heimdal
1 år siden

Ett helt liv i skoler og universiteter – vet ikke forskjell på han og hun er og at det «er bare noe man føler seg». Noe man kan vri og vrenge på utifra dagsformen, hvilken fot man sto opp først med, hva som er sosialt pk-godtatt og den nyeste idoltrenden. De bruker termen «hen» i frykt for ikke å bli sosialt utstøtt eller å krenke noen. I Sverige er skoleverket mentalinstitusjoner og Norge kommer dansende etter.