Hjem Dagens video Dagens video: Europa – The Last Battle

Dagens video: Europa – The Last Battle

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I denne omfattende (12 timer) dokumentaren «Europa – The Last Battle», laget av Tobias Bratt, tar vi en titt på mange emner som har blitt skjult for offentligheten. Siden midten av 1900-tallet har verden bare hørt én side av den mest forferdelige krigen i menneskets historie.

Vi lever i dag i en verden til vinnerne av den krigen. Etter andre verdenskrig fortsatte krigens seierherrer ikke bare med å skrive historiebøkene våre, infiltrere media og offentlig utdanning, men til og med gå så langt som å kriminalisere personer som stilte spørsmål ved den offisielle historieskrivningen. Sannheten er at vår verden i dag bare kan forstås gjennom en korrekt forståelse av andre verdenskrig, arkitektene bak den og konfliktene mellom globalismen og nasjonalismen. Mellom den gamle og nye verdensordenen. Det tradisjonelle og det «progressive».

Dag ut og dag inn har etterkrigspropagandaen blitt dunket inn i hodet til tre påfølgende generasjoner. Ethvert medium for masseindoktrinering har blitt utnyttet til oppgaven med å trene de lydige massene i hvordan det riktige og «akseptable» synet på denne begivenheten bør være. Akademia, nyhetsmedier, offentlig utdanning, bokutgivelser, TV-dokumentarer, Hollywood-filmer og politikere av alle slag synger alle den samme sangen.

Denne episke dokumentaren gir en oversikt over hvordan Europa har blitt formet i moderne historie. I den finner du den skjulte historien, hvor du finner de virkelige årsakene til hendelsene. Se denne serien og avdekk de virkelige årsakene til andre verdenskrig. Den vil ta deg med på en episk tidslinje som vil frakte deg tilbake i tid og lede deg på reisen gjennom den bolsjevikiske revolusjonen, de kommunistiske forsøkene på å ta over Tyskland; hyperinflasjon under Weimar-republikken, utbredt arbeidsledighet og elendighet, Adolf Hitlers maktovertakelse, første og andre verdenskrig – og helt frem til den moderne verden. Den presenterer de sanne historiske hendelsene som førte til denne verdenskatastrofen kjent som andre verdenskrig, så vel som ettervirkningene.

Vær imidlertid oppmerksom, verdensbildet ditt vil aldri bli det samme.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: