Hjem Dagens video Dagens video: FN utnytter myten om «holocaust» for å presse gjennom hvitt...

Dagens video: FN utnytter myten om «holocaust» for å presse gjennom hvitt folkemord

2

DAGENS VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Henrik Palmgren fra Red Ice TV snakker i dagens video om FNs erkjennelse av å utnytte myten om «holocaust» for å presse gjennom multikulturalisme og «globalt statsborgerskap».

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Disse jødene vil oss goyim bare godt, og ønsker å oppdra våre barn til å dyrke verdien av multikulturalisme og «verdensborgerskap». En stor, lykkelig global familie; hva kan være bedre enn det? Vi må nesten takke onkel Adolf for å ha gitt jødene – og oss – dette holocaustet, slik at vi, til evig tid, kan lære om hva rasisme, nasjonalisme og HAT fører til. Jeg ser at NRK3 nå kjører en serie om rasisme, som utvilsomt munner ut samme refrenget – SE HVA RASIME og spesielt JØDEHAT fører til, og glem det aldri, og tilgi det aldri. Oy vey!… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Minnes alle de alt-light cucks som jevnlig har repetert at man må unngå å belyse «holocaust» som hva det er, altså en løgn. For gud hjelpe, det kan jo ryste en sår sjel å snakke om «holocaust». Men her ser man altså hva vi lenge har sagt, at globalistene har skapt dette narrativet for å utnytte det.