Hjem Dagens video Dagens video: Frimureriet – «De som murer på Salomos tempel»

Dagens video: Frimureriet – «De som murer på Salomos tempel»

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er et intervju med tidligere frimurere Kenneth Adolfsson og Roger Aase, samt Bert Lundgren som forteller om sin tid i Odd Fellows.

I intervjuet forteller de blant annet om ritualer og korrupsjon.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Okkulte krefter
B’nai B’rith grunnlegges
Sveriges parlament er infiltrert av frimurere
PST-sjefen etterforskes for ulovlig våpenbesittelse
Terroren i Norge: Gjerningsmannen en sionist?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

«Rart med det» hvor lite ståhei det ble i mediene mot frimureriet da frimureren Breivik fyrte av i Oslo og Utøya. Derimot ble fordømmelsen i media rettet mot nasjonalsosialister som de malte som kriminelle og mente burde forbys pga. Breivik, som jo ALDRI har hatt noen tilknytning til nasjonalsosialistisk miljø og heller ikke var nasjonalsosialist. Breivik var en frimurer, og som frimurere er var han en sionist og pro-israel.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Fatter ikke at noen kan melde seg inn i noe slikt. De vet jo ingenting om dem, annet enn at de sikkert er blitt fortalt at de får visse fordeler. Det tiltrekker nok bare personer som er grådige, egoistiske og som har et behov for å være med i en lukket klubb for å føle seg spesiell.

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Den hemmelige frimurerske seier av andre verdenskrig Dagens video: Okkulte krefter Dagens video: Frimureriet – «De som murer på Salomos tempel» Dagens video: […]