Hjem Dagens video Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred Leuchter

Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred Leuchter

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens videoer presenterer den amerikanske gasskammereksperten Fred A. Leuchter noen fakta rundt gasskamre.

Leuchter er mest kjent for «Leuchter-rapporten» som han skrev etter å ha fått i oppdrag å undersøke de ulike arbeidsleire som jødene påstår ble anvendt for å gasse jøder. Han uttalte etter sitt besøk at «det å promotere disse fasiliteter som kapable til utføre masse-, flere, eller en enkelthenrettelse, er både latterlig og fornærmende overfor ethvert individ på denne planet.»

Gasskammerekspert Fred A. Leuchter til høyre.

Les også: Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Fred Leuchter fikk karrieren og delvis livet ødelagt i kjølvannet av sine undersøkelser i Auschwitz og Majdanek, der han klart påviste umuligheten av massegassing i de fasiliteter som fantes, og som han gav vitneutsagn om i Zündelrettssaken i Canada i 1988. Diverse jødiske hatorganisasjoner utsatte ham for en «smear campaign», kalte ham «Doctor Death» i en film, og bidrog til at han mistet jobben sin. Men han har holdt ut, og holdt fast ved sine funn og konklusjoner ang. holohoax’et. Ære være ham for det!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Denne holocaust-løgnen har blitt holdt i live ved at majoriteten av folket aldri stiller spørsmål ved påstanden, men bare tar det til seg som om det skulle være sant. Folk flest er dessverre bare opptatt av å gå på jobb, spise, drite, sove og repetere, for å sette det litt på spissen. Når det attpåtil er forbundet med tabu, og i visse land forbudt ved lov, å stille spørsmål ved denne løgnhistorie, så skremmes vel folk til taushet, og ikke minst er jo mennesket skapt slik at de fleste vil være del av den større gruppe. Kun få modige menn… Les mer »

trackback
2 år siden

[…] «Verdens fremste ekspert på holocaust» Dagens video: Ingen vitenskapelige bevis for gasskammere Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred Leuchter Eksisterte det gasskamre i tyske konsentrasjonsleirer? Dagens video: En gjennomgang av […]

trackback
9 måneder siden

[…] også: Raul Hilberg – «Verdens fremste ekspert på holocaust» Dagens video: Gasskamre, med gasskammerekspert Fred Leuchter Dagens video: «Holocaust»-historier vs vitenskap Krematorium bekrefter: […]