Hjem Dagens video Dagens video: George Lincoln Rockwell om de jødiske bolsjeviker

Dagens video: George Lincoln Rockwell om de jødiske bolsjeviker

8

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den amerikanske nasjonalsosialisten George Lincoln Rockwell (1918 – 1967) snakker i dagens video om Storbritannias tidligere statsminister Winston Churchill og de jødiske bolsjeviker.

George Lincoln Rockwell.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Hemmeligheten bak kommunismen
Kommunismens ukjente massemord
Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snofrid
2 år siden

George Lincoln Rockwell og Vladimir Putin, kan vi kanskje si at utfyller hverandre. Ja, nettopp i henhold til at sistnevnte, takker Gud for at de falske ideologiske Jødene er eliminert. Apropos sistnevnte, bestod det kasteløse folket av drøyt 80%, og er etter sigende utryddet i fra de Russiske styresmaktene. PS!, ikke vet jeg med et 100% sikkerhet, men kanskje jeg har misforstått noe (?). Å ja, dette er kanskje for godt til å være sant, men jeg tipper at forholdene er mye bedre nå, i og med at «P.V.P» ikke er å anse som en såkalt kommunist, o.l.

N.S
N.S
Svar til  Snofrid
2 år siden

Putin er ikke til å sammenligne med Rockwell. Putin er litt bedre enn vestens ledere, men han er ikke bra.

Snofrid
Svar til  N.S
2 år siden

«OKAY» ??? Jeg vet at dem ikke er politisk likestilte, i og med at førstnevnte er Nasjonalsosialist, og sistnevnte er å betegne som i sentrum på den politiske skalaen, med en dreining ut til høyre eller noe sånt. Å ja, dem er ikke til å sammenlikne, men jeg personlig syntes iallefall at «P.V.P» er littegranne bedre en alle andre vestlige ledere, akkurat som du også mener kamerat, hvis jeg eventuelt forstår deg helt oppriktig og korrekt, o.l.

Heimdal
2 år siden

Den russiske presidenten Vladimir Putin gjorde en uttalelse i Moskvas jødiske museum og toleranse-senter den 13. juni i 2013, der han forteller bekreftende at de som hadde makten og styrte over Sovjet i begynnelsen (bolsjevikerne) var for det aller meste jøder så mye som 80-85%. Så først slakter de ned millioner av russiske bønder og lærde for å ta makten over Russland for å innføre et tyrannisk massedrapsregime og besmykker det som rød «revolusjon», for senere å opprette et jødisk museum som propagerer at russerne skal være tolerante overfor det som hendte og ikke kritisere jøder da dette tross alt… Les mer »

Snofrid
Svar til  Heimdal
2 år siden

Knallbra oppfølging av et meget interessant tema kamerat, i og med at nå er vi virkelig på det såkalt rette sporet, når det angår hva vi har som såkalt frihetskamp. PS!, takk så utrolig mye for det flotte vedlegget ditt, som fikk en ordentlige dybde på den aktuelle agendaen ???

N.S
N.S
2 år siden

Rockwell hadde mange gode taler, og ikke minst var han humoristisk og tydelig. Men liker ikke at han tok navnet America Nazi Party, at han brukte ordet nazi, og at han kopierte NSDAPs uniformering. Det blir litt for teater i mine øyne.

Tom
Tom
Svar til  N.S
2 år siden

Grunnen til at Rockwell gjorde det han gjorde når det kommer til propaganda var for å få maksimalt med PR i en verden uten internett og samtidig provosere jødene til bristepunktet hvorpå de ofte mistet masken.
Ifølge flere av Rockwells følgere var han allerede igang med å forandre imaget til bevegelsen når han skrev boken «White Power» men ble desverre drept før det ble noe av.
Etter at han ble drept spredte hans følgere seg og startet opp mange forskjellige grupperinger.
Dr. William Pierce, Tom Metzger og James Mason er noen av hans følgere som starter sine egne bevegelser

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: George Lincoln Rockwell om de jødiske bolsjeviker World Union of National […]