Hjem Dagens video Dagens video: Fra Lenin til Stalin – den røde terror

Dagens video: Fra Lenin til Stalin – den røde terror

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den jødiske kommunismen kuppet til seg makten i Russland ved å henrette Keiser Nicholaj II, samt hans kone og deres fem barn, den 17. juli 1918. Henrettelsen av tsar-familien ble gitt grønt lys av Vladimir Lenin (egentlig Vladimir Ilyich Ulyanov-Blank – delvis jødisk opphav) og beordret av jøden Yakov Mikhailovich Sverdlov, mindre enn ett år etter at den kommunistiske revolusjon opphevet monarkiet og startet en blodig borgerkrig i Russland.

Den russiske tsar-familien ble myrdet av en gruppe fra bolsjevikenes hemmelige politi (Tsjekaen), ledet av jøden Yakov Yurovsky.

Fra 1922 ble mesteparten av det tidligere russiske keiserriket omdøpt til Sovjetunionen og mange hvite ble sendt til brutale konsentrasjonsleire og/eller torturert til døde på de mest bestialske måter.

Etter Lenins død i 1924 tok Josef Stalin (egentlig Josef Vissarionovitsj Dzjugasjvili) over som leder i Sovjetunionen, frem til sin død i 1953.

Den røde terror ekspanderte og ble årsak til sterk motstand mot jøder, ettersom majoriteten av kommunismens ledere og tilhengere nettopp var jøder, eller hadde jødiske aner.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Tsjekaen etableres
Dagens video: Jødenes rolle i den russiske revolusjon
Dagens video: Den jødiske bolsjevismens bestialske tortur
Dagens video: Kommunismen – En blodig historie
Kommunismens ukjente massemord
Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen