Hjem Dagens video Dagens video: Hemmelig opptak fra varsler: «Vaksinen er full av dritt!»

Dagens video: Hemmelig opptak fra varsler: «Vaksinen er full av dritt!»

6

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er første del av Project Veritas’ avsløring om koronavaksinene.

Skjermbilde: Youtube.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Bonus:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
1 år siden

BARE LØGN: Hvis vaksinen var «full av dritt», så ville ikke israel vaksinert sine borgere med det!!!

Shlomo
Shlomo
Svar til  Django
1 år siden

Vel, angående Israel så har Odelsarven et godt poeng når det gjelder vaksinen: Vaccine Nation #1 This human world is driven by fear and greed. The last year, so called «based» people have been asking themselves and others why Israel is the most vaccinated population in the world, and why they pushed this experimental untested gene-therapy the most? Why against «themselves» and by «themselves»? Well, surprise – the world is not only black and white, you know… We can all see now, in real time, and with even the official data alone – that not only did they buy up… Les mer »

Harald Feide
Harald Feide
Svar til  Django
1 år siden

Det betyr likevel ikke at vi bør ta den. Vaksinen er langt i fra ferdig testet, og utallige vitenskapsmenn, forskere og eksperter (som media kaller konspirasjonsteoretikere) har advart mot å ta den (blant annet tidligere Pfizer forsker Michael Yeadon og Dr. Wolfgang Wodarg). Sjefen av Pfizer er for øvrig en jøde med navn Albert Bourla. Dessuten burde man stille seg følgende spørsmål; hvorfor er myndighetene så oppsatt på å hindre uvaksinerte fra å bruke offentlige og private tjenester (som buss, restauranter, tog osv.), selv om vaksinen visstnok skal være sikker og gi immunitet? At myndighetene skulle ønske å beskytte de… Les mer »

Hugin
Hugin
Svar til  Django
1 år siden

Hvorfor er du så sikker på at de vaksinerte sine egne borgere? Fordi du leste om det i MSM?

MSM eies av jøder, ergo kan en ikke stole på hva de sier.

Asbjörn
Asbjörn
Svar til  Hugin
1 år siden

Det hadde vært ganske tilbakestående av dem å lyve om det. Spesielt med tanke på at hverken ALLE jøder eller ALLE msm journalister er en del av en konspirasjon. Så om det var en scam at så mange i Israel var blitt vaksinert hadde vi hørt om det. MSM i Norge og Europa er dessuten veldig kritiske til Israel «en holdning som henger igjen fra den kalde krigen.

Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

Synes det er veldig interessant hvordan myndighetene er mer opptatt av å innføre vaksinepasset enn å bekjempe covid. Vaksinerte personer kan fortsatt spre Covid, men likevel ser myndighetene det nødvendig å innføre et vaksinepass som innskrenker rettighetene til de som ikke har tatt den.