Hjem Dagens video Dagens video: Hitler ønsket fred – fikk krig

Dagens video: Hitler ønsket fred – fikk krig

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video, av The Impartial Truth, viser hvor langt Adolf Hitler og det nasjonalsosialistiske Tyskland gikk i sitt forsøk på å forhindre en andre verdenskrig.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Historien om Adolf Hitler – del 1
Dagens video: Historien om Adolf Hitler
Hitler blir folkevalgt Führer
Dagens video: Adolf Hitler – Hvorfor de hater Tyskland
Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland
Dagens video: Var Hitler rasehater?
Hitler var ingen «nazist»
Nasjonalsosialist eller «nazist»?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 år siden

Ja , folk er jo så feilinformert om disse tingene at det er tragisk. Jeg holdt nesten på å le meg skakk da en dyreverngruppe skulle til Ludvika og protestere mot motstandsrørelsen… Tror det var i forbindelse med at hun Greta Thunberg skulle dit. De vet altså ikke at nasjonalsosialistene var de første dyrevernerne i Europa. De var også de første miljøvernerne , med vekt på grønn politikk. Når det gjelder hvem som ville krig…det verste slaget var jo krigen mellom Sovjet og Tyskland. Jeg personlig tror ikke hverken Hitler eller Stalin ville denne krigen. Det ser en jo at… Les mer »

Sturmgewehr
Sturmgewehr
Svar til  Birgitta
1 år siden

Hadde ikke Stalin tilknytninger til Trotsky og Lenin? Er ikke kristne men de kristne som ble drept under kommunismen var veldig hvite/nordiske. Selvom jeg hater all religion så sliter jeg med og støtte masseslakt av hvite kristne. Men hvis man ser vekk ifra det anti-hvite og slave arbeid elementet med kommunismen så synes jeg også ikke sosialismen i seg selv er ille. Retten på arbeid og en plass og bo er jo grei og ha.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

Stalin var ikke knyttet til Trotsky. Når Stalin kom til makta , etter Lenins død , prøvde han å meisle ut en ny retning innen kommunismen ,nemmelig en mere nasjonal variant. Blant annet la han ned ‘tredje internasjonale’ og sa at nå skal vi jobbe for en mere nasjonal variant av kommunismen. Dette fikk selvfølgelig Trotsky til å se rødt. Hele moskva-prosessene handlet om dette at trotskistene ville ødelegge Sovjet og bruke befolkningen til å initiere en global revolusjon , med de katastrofale følgene dette ville få for hele verden. Trotskistene rømte til USA og under dekke av neo-konservative fortsatte… Les mer »

von List
von List
Svar til  Sturmgewehr
1 år siden

«Sosial revolusjonære» Trotsky eller Bernstein som han het da han var med på å forme en ny vei for AP her i Norge.

Birgitta
Birgitta
Svar til  von List
1 år siden

Ja , akkurat .
Jeg mener AP var sterkt influert av Trotsky.
Han var vel gjest på Utøya også..
Jeg mener trotskismen har overlevd kommunismens fall , og det er den vi ser utfolde seg i verden i dag.
Den har fått nye navn som fargerevolusjoner , diverse vårer , etc.
Kommunismen er ikke død , den har bare gått over i nye former…
Det er derfor jeg mener stalinismen ikke var like farlig som trotskismen . Stalinismen var mere en lokal variant av kommunismen .