Hjem Dagens video Dagens video: «Holocaust» – fakta eller løgnpropaganda? Del 1

Dagens video: «Holocaust» – fakta eller løgnpropaganda? Del 1

8

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Er «holocaust» en virkelig historisk hendelse, eller løgnpropaganda fremsatt av krigens vinnere? Dagens video er del 1 av en dokumentar av Castle Hill Publishers som analyserer og avkrefter påstandene om at et «holocaust» skal ha funnet sted.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Se del 2.

Les også:
Dagens video: 40 spørsmål og svar vedrørende «holocaust»
«Holocaust» er en bløff

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Birgitta
Birgitta
1 år siden

Jeg synea at ‘nazistene’ skulle ha gjort slik som jødene gjorde med palestinerne etter andre verdenskrig.
Skysset de på dør i barføttene med håndbagasje i hånden .
Ikke et tog i sikte . Ikke en bil i sikte.
Bare å springe på dør i sine bare føtter .
Mat fikk de vel bare av FN ?
Uorganiserte folkemord er bedre en ‘organiserte’…
Absolutt det dummeste ‘nazistene’ gjorde var å organisere dette folkemordet med hus og mat og tak over hodet..
For et folkemord…

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Birgitta
1 år siden

Tommel opp, bortsett fra at nasjonalsosialistene ikke utførte noen folkemord og hadde heller ingen planer om å utføre folkemord.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Jeg prøver å være litt ironisk og sette ting litt på hue…
Hvis nasjonalsosialistene hadde planlagt folkemord så hadde de ikke bygd opp hele denne infrastukturen med brakker , sykehus , kjøkken , teater , orkester , svømmebasseng..etc.
Det faller på sin egen urimelighet .
Nei , da hadde de gjort som jødene , Skysset folket på dør og tatt afære der..
Men jeg mener at nasjonalsosialistene gjorde feil i å opprette leirer som skulle være en overgang til noe annet .
De skulle ikke ha brydd seg .
Da hadde de stått seg bedre .

Birgitta
Birgitta
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Det såkalte ‘folkemordet’ som nasjonalsosialistene gjorde skjedde jo også i en krigssituasjon. Det er jo forskjell på forbrytelser i fredstid og i krigssituasjoner. Israel og jødene gjorde jo denne forbrytelsen mot palestinerne i fredstid. Iallfall var det ikke erklært noen krig mellom palestinerne og jødene i denne perioden. Selv om noen araberland hadde erklært krig mot Israel. Det var vel kanskje det at palestinerne var lojale og holdt med de som erklærte krig mot Israel , på samme måte som jødene var lojale og holdt med de som erklærte krig mot Tyskland… Slike har jo alltid blitt anholdt og internert… Les mer »

Catabienze
Catabienze
Svar til  Birgitta
1 år siden

Jeg skjønner at Birgitta har ment kommentaren sin som ironi, men jeg vil likevel si at nazistene ikke skulle ha gjort som jødene gjorde mot palestinerne. Det var mange tilfeller av voldtekter mot palestinske kvinner som så ble drept. Dette ble brukt som en taktikk for å skremme palestinerne av gårde. En så grusom handling ønsker jeg ikke mot noen.

Birgitta
Birgitta
Svar til  Catabienze
1 år siden

Ja , det skar meg i hjertet første gang jeg så et bilde av palestinere på sine bare føtter , med sine eigendeler i hendene , rømme fra jødene. Jeg vil bare grine når jeg tenker på den propaganda som er pøst ut etter andre verdenskrig om jødene sitt ‘folkemord’ i Europa. Togene som tøffer i bakgrunnen .Dramaturgen som de spiller på… ALLE som kritiserer Israel og jødene blir beskyldt for ‘anti-semittisme’ og rasisme…(akkurat som jødene er en rase..) Arbeiderpartiet i Norge har blitt kritisert i harde ordelag fordi de vil boikotte israelske varer. De har blitt anklaget for at… Les mer »

Catabienze
Catabienze
Svar til  Birgitta
1 år siden

Palestinere kastes ut av sine hjem hver dag, og jeg vet ikke om de får ta noe med seg. Palestinere i Gaza ble skutt rett ned i tusentall i timene mens den amerikanske ambassaden ble innviet. Så jeg vil si at det pågår etnisk rensing av palestinere og folkemord mot dem, når israelske snikskyttere skyter og dreper barn, journalister, sykepleiere. Jeg har ikke noe imot arabere. Det er mange bra folk blant arabere. Men jeg vil nevne noe når det gjelder begrepet araber. Jeg har sett at assyrere blir omtalt som arabere av jøder, og det er også et knep… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Utrolig bra at denne er laget.

Send den til alle dine venner!