Hjem Dagens video Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland

Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en eldre tale av jøden Benjamin H. Freedman (October 4, 1890 – May 1984).

Freedman var en forretningsmann som etterhvert forlot sionismen og verdensjødedommen og konverterte til den romerske katolisismen.

Freedman var til stede ved presidentkampanjen i 1912 som assistent for jøden Bernard Baruch, og satt regelmessig på møter med presidentkandidaten Woodrow Wilson. I en tale bekreftet han at han var en forbindelse mellom Rolla Wells og Henry Morgenthau sr.

Dagens video er en tale fra 1961 og ble holdt på Willard Hotel, Washington D.C. I sin tale forklarte Freedman hva jødene gjorde mot Tyskland.

Freedman forfattet også bøker som eksempelvis Hidden Tyranny.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
«Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhon
Gjallarhon
2 år siden

Som jøde har han naturligvis noen usanne stikk mot nasjonalsosialistene i den tiden, men alt i alt skal han ha heder for å ha sagt noen sannhetens ord og advart mot verdensjødedommen. Hitler og datidens nasjonalsosialister ønsket ikke å fjerne jødene fra makten i sitt land og utvise dem uten god grunn. Hva jødene gjorde mot tyskerne, og hva jødene gjør mot hvite den dag i dag skaper naturligvis en reaksjon. Men istedet for å forstå at de forvolder skade på andre, oppfører de seg som psykopater som spør hvorfor folk hater dem etter at de har satt kniven i… Les mer »

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland Dagens video: Historien om Adolf […]

trackback
1 år siden

[…] Dagens video: Ken O´Keefe om andre verdenskrig Dagens video: Babylon før Hitler Dagens video: Hva jødene gjorde mot Tyskland Dagens video: Historien om Adolf […]