Hjem Dagens video Dagens video: Hvem kan man stole på?

Dagens video: Hvem kan man stole på?

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video tar opp spørsmålet om hvem man egentlig kan stole på innen «truth movement», systemkritikere/politisk opposisjon, og hvem som bør anses som kontrollert opposisjon, personer som forteller en andel av sannheten, men som også villeder sine lyttere vekk fra kjerneproblemet.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Sionistisk kontrollert opposisjon
Se opp for counterjihad-bevegelsen!
Lav takhøyde hos «alternativ nettavis» har skapt sinne blant leserne
Religionspørsmålet – et sidespor
Kontrollert opposisjon

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Dette er noe enhver nasjonalkonservativ/nasjonalist MÅ være oppmerksom på; at fienden, især (((the usual suspects))), og deres medløpere, ALLTID vil forsøke å infiltrere og sette opp «honeypots» for de lettlurte. De gjør det ved å fortelle kanskje opp mot 90-95% av sannheten, MEN de setter aldri fingeren på HVEM som er opphavet til våre problemer og kriser, og som kan føre til vår undergang som folk. De må ikke undervurderes, og spillet deres må avsløres, nådeløst og brutalt.

Tiwaz
Tiwaz
2 år siden

Er de pro-israel, er de shabbos goy, forsøker de å skjule elefanten i rommet ved å være counter-jihad, bryr de seg ikke om rase og snakker de om integrasjon fremfor repatriering, så er det kontrollert opposisjon.