Hjem Dagens video Dagens video: «I vår bibel omtales dere som dyr»

Dagens video: «I vår bibel omtales dere som dyr»

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

En jødisk jente innrømmer i et TV-program at ikke-jøder omtales som dyr i deres «bibel», hvorpå en kristen jente spør hvilken bibel hun leser fra, og legger til at jødene korsfestet Jesus.

At jødene anser ikke-jøder som dyr fremkommer i den jødiske Talmud. Talmud er den primære kilden til jødisk lov (halakha) og jødisk teologi. I nesten alle jødiske samfunn har Talmud vært midtpunktet i det jødiske kulturlivet og har vært grunnleggende for «all jødisk tanke og ambisjoner», samt fungert som en «veiledning for det daglige liv». Talmud er en samling av sitater og uttalelser av jødiske skriftlærde, fra gammelt av kjent som The tradition of the elders.

Sitater fra Talmud:

  • Baba Necia 114, 6: «Jødene er mennesker, men verdens nasjoner er ikke mennesker, men dyr».
  • Nidrasch Talpioth, p. 225-L: «Jehova skapte ikke-jøden i menneskelig form, slik at jøden ikke behøver å bli betjent av dyrene. Ikke-jøden er derfor et dyr i menneskelig form, og dømt til å tjene jøden dag og natt».
  • Sanhedrin 59a: «Å myrde Goyim er som å drepe et vilt dyr».
Jødiske barn læres opp til å se ned på ikke-jøder. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: