Hjem Dagens video Dagens video: Ikke prat med politiet!

Dagens video: Ikke prat med politiet!

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Jusprofessor James Duane og politioffiser George Bruch forteller hvorfor man ikke bør prate med politiet, selv om man er uskyldig.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Prat ikke med politiet!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Jeg vil si; gjelder det uvesentlige saker er det greit å snakke med politiet. Vi bør bidra til oppklaring av kriminalitet hvis vi kan, uten å implisere oss selv. Men dersom vi selv en gang skulle bli «a person of interest» for politiet, fordi vi var på feil sted til feil tid, er det best å holde munn, og heller overlate det juridiske til en dyktig advokat. Politiet er slett ikke alltid der for å ivareta vår sikkerhet og «lov og orden»; de gjør det de blir satt til, og ledet av kjærringer – i kvinne- og mannsdrakt – mange… Les mer »

Arier
Arier
1 år siden

Robert Jackson var en jødelakei som først forfulgt KKK for deretter å forfølge nasjonal sosialister.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Interessant video. Og når det kommer til nasjonalister bør man absolutt ikke snakke med politi ettersom de tross alt jobber mot politisk opposisjon og har et sterkt ønske om å ta deg selv om du er uskyldig.

Det eneste du er nødt til å oppgi er personalia, alt etter dette bør være: jeg benytter meg av retten til å ikke avgi noen forklaring til politi. Etterfulgt av: ingen kommentar!!! om de spør videre spørsmål. Ingenting mer.