Hjem Dagens video Dagens video: Israels hemmelige våpen

Dagens video: Israels hemmelige våpen

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Mordechai Vanunu er en tidligere israelsk atomtekniker som ble verdenskjent etter at han i 1986 gjorde Israels utvikling og besittelse av kjernefysiske masseødeleggelsesvåpen kjent for hele verden. Dette førte til at Vanunu samme år ble dopet ned og kidnappet i Italia av den israelske etterretningstjenesten Mossad og fraktet til Israel.

I Israel ble Vanunu dømt til 18 års fengsel og satt mange år i isolat. I 2004 ble han sluppet fri, men får ikke lov til å forlate Israel eller snakke med utlendinger.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Mossad kidnapper Mordechai Vanunu

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Israel ønsket atomvåpenteknologi allerede på 1950-tallet, men bl.a. Kennedy nektet å hjelpe til med det, noe som iflg «konspirasjonsteoretikere» førte til at presidenten ble tatt av dage i 1963. Siden gikk det bedre for Israel, de fikk det de ville ha, også fra Norge(tungtvann), og det er rimelig velkjent at jødestaten har flere hundre atomvåpen, som de ikke vil nøle med å bruke om deres eksistens står i fare. Da vil de iverksette «the Samsom option», som er en reell og dødelig trusel mot alle land innenfor deres rekkevidde.

BB88
BB88
1 år siden

Rart at dere ikke nevnte at Norge er grunnen til at Israel har Atomvåpen.
«Vi» kan takke Jens Christian Hauge for det.https://www.youtube.com/watch?v=97nlCGJw8dQ