Hjem Dagens video Dagens video: Jødene vil utrydde Amalek

Dagens video: Jødene vil utrydde Amalek

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Hvem anser jødene at Amalek er? I dagens video kan man høre jødene selv gi svar på hvem de anser er Amalek og hva de ønsker å gjøre mot Amalek.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
N.S
N.S
1 år siden

De vil utrydde folk for noe som skjedde for «6 millioner» år siden. Ikke mye guds tale om tilgivelse der, de som kaller seg guds utvalgte.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Det er derfor de trener og bevæpner terrorister, samt er terrorister selv. Det er et enormt svik av vestlige regjeringer inkludert Norge og Erna Solberg å samarbeide med dem. Og jeg lurer på når har kristne som støtter dem tenkt å våkne opp?

trackback
1 år siden

[…] reagerer på Barbara Spectre Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet Dagens video: Jøder vil utrydde Amalek Dagens video: Jøde innrømmer jødisk makt og plan om verdensherredømme Dagens video: 20 […]

Birgitta
Birgitta
2 måneder siden

Det er iallfall sikkert at Hitler IKKE var AntiKrist.
Hvis Hitler var AntiKrist , og de drepte han , så skulle ånden til AntiKrist være død.
Omvendt har skjedd.
Den negative destruktive ånden som AntiKrist representerer har vokst seg sterkere og sterkere etter andre verdenskrig.
Faktum er at AntiKrist vant siste verdenskrig.
Det ser vi jo.

Chabad-Lubavitch
Chabad-Lubavitch
2 måneder siden

Her forteller nå avdøde Udo Ulfcotte som var redaktør i Frankfurter Allgemeine Zeitung om hvordan CIA kjøper opp vestlige nyhetsredaksjoner for å fremme sin agenda. Det vil si at de fremmer agendaen til den jødiske amerikanske kongressen og Knesset i Israel. Dette gjøres gjennom trans-atlantiske organisasjoner som Marshal fondet eller Atlantic-Brücke (Atlanter-Broen) https://derimot.no/en-historie-mange-ikke-vil-hore-cia-kontrollen-av-journalister-i-vest/