Hjem Dagens video Dagens video: Jødespørsmålet

Dagens video: Jødespørsmålet

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video tar opp temaet jødespørsmålet og ser tilbake til historien.

Theodore Herzl (Sionismens far) og Karl Marx (Marxismens far).

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snofrid
2 år siden

Konspirasjonsteoriene er totalt grenseløse, og kan sammenlignes med et blodig edderkoppnett, som er spunnet i og rundt hele Jødenes maktelite. Apropos sistnevnte, er propagandaen svært strategisk spred over alt i en globale målestokk, med å hjernevaske Sionistene til å innbille seg selv at Holocaust var eksisterende. Neida, det er utrolig naiv å ikke ta inn over seg selv, at Kommunismen er en organisert sjakkbrikke i Israels favør, i og med at populistene svermer for gjødslingen i fra den kanten!!!.

Snofrid
2 år siden

Anbefales på det aller sterkeste å se den vedlagte artikkel videoen, som utvilsomt var meget interessante å få med seg. Dessuten kan det for eksempel nevnes at den har en sånn noenlunde akseptabel varighet, med tanke på at det ikke blir for tidkrevende å svelge unna for de aller fleste «NASJONALSOSIALISTER». Takk så meget til alle #DNM administratorer ???

trackback
7 måneder siden

[…] Les også:VIDEO: EU-kommisjonens president hyllet Karl MarxDagens video: Jødespørsmålet […]