Hjem Dagens video Dagens video: Jødisk dekadanse

Dagens video: Jødisk dekadanse

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er et klipp fra filmen The Believer som ble lansert i 2001. Filmen handler om Daniel Balint, som spilles av Ryan Gosling, en jøde som anser seg som nasjonalsosialist og kritiserer jødisk makt.

Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
1 måned siden

Han kjenner sine egne ja. Til tross for at den er et hollywood-produkt og garantert ment å pisse på nasjonalsosialismen så tar han ikke feil i det han sier her.

Tom Hauge
Tom Hauge
1 måned siden

Selv om dette er en anti-nazi film så er den langt å foretrekke fremfor filmer som American history x eller Romper stomper. Der AHX og RS er studier av fiksjonelle hollywood nazister så er denne filmen «the beliver» egentlig en studie av jøders natur. Og filmen er skrevet og regissert av en jøde. Og i motsetning til AHX og RS så var dette en lavbudsjetts student film som (((de))) nok bare hadde regnet med ville appelere til et veldig selektivt publikum. Men så ble Ryan Gosling en megastjerne og mange endte opp med å se den. Nesten alle de kjente… Les mer »