Hjem Dagens video Dagens video: Jødisk makt eller Nordisk makt?

Dagens video: Jødisk makt eller Nordisk makt?

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Norges tidligere fører Vidkun Quisling stiller her spørsmålet om folket ønsker jødisk makt eller nordisk makt.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Norge trenger utvilsomt en Quisling-aktig folkefører i samtiden, og da med de egenskapene som trengs for en revolusjon, hvor nasjonalsosialismen kan blomstre uhindret. Ja, han var virkelig en hedersmann, og burde ha et minnesmerke i Norge den dag i dag. Akkurat!, et storslått monument for å hedre Hill seier ved en årlig markering, og da til ære for kanskje den største politikeren i Norges historie.

Sist endret 1 måned siden av Trodla Gubben
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Kunne en Quisling-hybrid politiker lykkes i Norge og Norden i dag? De fleste vil nok si nei; dertil har (((globalistene))) et altfor sterkt balletak på folket, som finner seg i omtrent alt som blir foreslått og pålagt – kfr covid 19-hysteriet og vaksinasjonskampanjene, og de fleste støtter og gråter med stakkars Ukraina, som bombes i stumper og stykker av brutale Russland og Putin. MSM bedriver 24/7 «informasjon» i en målestokk som aldri før, og folk lar seg manipulere, stort sett til passivitet. Unntaket er et våkent mindretall, som væpner seg med kunnskap, motstandsvilje og kampberedskap, for et nytt og bedre,… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 måned siden

Det faktum at den svært intelligente hedersmannen og norgeselskeren Vidkun Quisling, nesten 80 år etter sin død, fortsatt blir forsøkt svertet og demonisert av det samme antinorske regimet som drepte ham, viser bare hvor stor denne mannen var og fortsatt er. En av de største nordmennene siden vikingtiden. Han er fortsatt et lys i en mørk verden.