Hjem Dagens video Dagens video: Jødisk omskjæring

Dagens video: Jødisk omskjæring

10

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Brit milah heter den jødiske seremonien der guttebarn omskjæres åtte dager etter at de er født. Barnet omskjæres av den jødiske mohel, en rituell omskjærer. Omskjæringen finner sted ofte uten bedøvelse eller ved å bruke en klemme på barnets penis, noe de anser er bedøvende.

Metzitzah b’peh heter ritualet der den jødiske mohel, etter å ha kuttet av forhuden på det lille barnet, tar barnets penis i munnen og suger den for blod. Denne bisarre praksisen har vært knyttet til overføring av herpes og andre sykdommer.

Metzitzah b’peh. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:


Jødisk rabbiner forteller «viktigheten» av å suge barnets penis:


Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anita
Anita
2 år siden

Syke syke syke folk!

H.L
H.L
2 år siden

Omskjæring er brutal barnemishandling. Og den jødiske praksisen med metzitzah b’peh er voldelig seksuelt overgrep. Så kan de pakke det inn i religiøs fanatisme så mye de vil, og unnskylde sitt absurde overgrep. Men overgrep er overgrep uansett.

Heimdal
2 år siden

Alt er tillatt når det er beskyttet bak det ugjennomtrengelige panservernet «religionsutøvelse». Hvis praksisen blir kritisert eller ytret mot dømmes det som hat, fremmedfiendtlig, intolerant, rasistisk, fobia og antisemittisme i dette tilfellet.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Motbydelige undermennesker.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Iblant fører endog denne sadismen til dødsfall som følge av at rabbineren har herpes som overføres til barnet:

https://www.youtube.com/watch?v=rLcXvgv4FYI

Det føles stadig bedre å bli kalt «antisemitt».

Stine
Stine
2 år siden

Fyttihelvete!!!

trackback
2 år siden

[…] også: Opplysningsarbeid rundt jødisk omskjæring og pan-nordisk aksjon på Yom Kippur Dagens video: Jødisk omskjæring Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 […]

trackback
9 måneder siden

[…] – dyreplageri etter jødisk skikkDagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæringDagens video: Jødisk omskjæringDagens video: Dokumentar om jødisk ritualmordDagens video: Talmud og pedofiliDagens video: Den […]

trackback
8 måneder siden

[…] også:Dagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæringDagens video: Jødisk omskjæringOmskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 […]