Hjem Dagens video Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at målet er å ødelegge den hvite...

Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at målet er å ødelegge den hvite rase

3

DAGENS VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

En jødisk rabbiner innrømmer i en tale at jødenes mål hele tiden har vært folkemord på hvite, å ødelegge hvites stolthet og radere hvit historie. Mål vi tydelig kan se utspille seg i verden i dag, og hvorpå trådtrekkere for denne agenda nettopp er jøder.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Tanker om folkemord unnskyldt med religiøs fanatisme, som de ekte psykopater de er.

mia
mia
1 år siden

Jesus ble konfrontert av jøder. Han sa: Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet, ved Ånden og ikke ved bokstaven. Han får ikke ros av mennesker, men av Gud. (bokstaven viser til Moselovene) Jødene forholder seg til Mosebøkene som de kaller Toraen. Men det de ser ut til å glemme er at Jahves forbannelser over nevnte folk ikke lenger gjelder, den dagen Jahve sender sin Sønn Jesus og lar ham korsfeste. Etter uttrykkelig krav fra jøder: La det komme blod over våre etterkommere! Paulus var jøde og i brev… Les mer »

Holger
Holger
Svar til  mia
1 år siden

Jødene er ikke av den hvite rase, men et blandingsfolk, der enkelte har mer eller mindre hvitt blod. Noen kan se ganske hvite ut, mens andre ser helt jævlig ut pga raseblandingen har slått mer frem.