Hjem Dagens video Dagens video: John Money

Dagens video: John Money

0

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video omhandler den pedofile psykologen og «sexologen» John Money, en disippel av den pedofile Alfred Kinsey, og en pionér innen såkalt transseksualisme. Money anses stå bak begrep som «kjønnsidentitet» og «kjønnsflytende», og anså at barn fra fødselen av var «kjønnsnøytrale».

Sammen med Harry Benjamin eksperimenterte han med kjønnskorrigerende behandling på barn. Money anbefalte kirurgisk kjønnskorrigerende behandling på to unge tvillinggutter, som han også under tiden seksuelt forgrep seg på. Begge guttene tok senere sitt eget liv.

I videoen forsvares John Money av «sexologen» og professoren Richard Green, som i 1972 agiterte for at homofili skulle fjernes fra DSM (Den diagnostiske og statistiske håndboken for mentale lidelser) og i 2002 agiterte han for at pedofili også skulle fjernes som en mental lidelse i sin kontroversielle artikkel «Is paedophilia a mental disorder?». I 1979 var han et grunnleggende komitémedlem av Harry Benjamin International Gender Dysphoria Association og fungerte som president fra 1997-1999. I 2006 ble han tildelt Magnus Hirschfeld-medaljen for seksualforskning.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg