Hjem Dagens video Dagens video: Ken O’Keefe om andre verdenskrig

Dagens video: Ken O’Keefe om andre verdenskrig

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Ken O’Keefe, en tidligere amerikansk marine- og Gulfkrig-veteran, snakker i dagens video om andre verdenskrig og jødisk makt.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Historien om Adolf Hitler

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Å lese wikipedia er som å lese talmudden. Den er jødisk forgiftet fra ende til annen. Jødene har siden de importerte svarte slaver til Amerika arbeidet non stop for å utradere hvite og gjøre oss til en rase av mongreller og bastarder for å knekke vår sivilisasjon og utradere oss europeere. Hvorfor hater de hvite? Det enkle svaret er at de er sjalu. De er selv et nomadisk folk uten kultur, moral og sivilisasjon. De har bare levd i diaspora og profitert på den hvite mannens geniale vitenskaplige og kulturelle prestasjoner. Alt jødene har gjort og gjør er å fremme… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Arier
1 år siden

Ja, disse kreftene klarer ikke lenger å skjule hvilket dypt og tidløst hat de har mot hvite. Det absurde er at mange jøder forklarer «antisemittisme» med at europeere og andre folkeslag er misunnelige på dem, siden jøder «er så intelligente og flinke med penger». Snakk om å vri og vrenge på virkeligheten. Samtidig må man være bevisst på overgrepene og indoktrineringen jøder selv utsettes for fra ung alder av andre jøder. Fra sadistiske omskjæringsritualer med blodsugende rabbinere til læren om at resten av verden angivelig konspirerer mot dem. Det blir en ond spiral – en forbannelse som synes umulig å… Les mer »