Hjem Dagens video Dagens video: Kjønnsideologiens mørke historie

Dagens video: Kjønnsideologiens mørke historie

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den pedofile jødiske «sexologen» Alfred Kinsey anså at alle uttrykk for seksualitet – som pedofili, sadomasochisme, incest, utroskap, gruppesex, prostitusjon osv. – var legitime. Han arbeidet for å legalisere pedofili og kjempet mot lover som skulle beskytte barn og straffe overgripere. Alfred Kinsey jobbet tett med jøden Harry Benjamin, som anses være en pionér innen såkalt transseksualisme og kjønnsidentitet, og var den som la grunnlaget for moderne kjønnskorrigerende behandling.

Den pedofile psykologen og «sexologen» John Money anses stå bak begrepene «kjønnsidentitet» og «kjønnsflytende», og hevdet at barn fra fødselen av var «kjønnsnøytrale». Sammen med jøden Harry Benjamin eksperimenterte han med kjønnskorrigerende behandling på barn, og anbefalte kirurgisk kjønnskorrigerende behandling på to unge tvillinggutter som han også under tiden seksuelt forgrep seg på. Begge guttene tok senere sitt eget liv.

John Money og Alfred Kinsey. Foto: Luca BorghiCC BY-SA 4.0/Unknown (Mondadori Publishers), Public domain, via Wikimedia Commons.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: