Hjem Dagens video Dagens video: Kommunismen – En blodig historie

Dagens video: Kommunismen – En blodig historie

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en kort oppsummering av kommunismens blodige historie.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Kommunismens ukjente massemord
Hemmeligheten bak kommunismen
Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen
Dokumentaren Hellstorm
FILM: Jøders respons på folkemordet i Ukraina

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Kommunismen/sosialismen har forført millioner av mennesker til å tro på og arbeide for en ny og bedre verden, uten undertrykking, og et slags jordisk paradis. Realiteten har alltid – mere eller mindre – vært brutalt despoti og diktatur, massemord og samfunnsødeleggelse i massiv skala. Og hva mere er; marxismen er satanisk – et system konsipert av Løgnens far, som er Djevelen, og hans barn, jødene. Husk at over alt der kommunismen blir etablert, undertrykket kirke og kristendom, mens synagoger blir stående, slik som i USSR på 1920-30-tallet.

Harald Feide
Harald Feide
2 år siden

Alle nevner Adolf Hitler som tidenes største massemorder, men ingen nevner de jødiske massemorderne Lazar Kaganovich og Genrikh Yagoda, som var medvirkende til at 6-7 millioner ukrainere ble drept ved hjelp av utsulting, i det som er skjedd som Holodomor (1932-33). Ingen nevner heller Filipp Goloshchyokin, lederen av Kazaksthan fra 1925-33, som var ansvarlig for en lignende hungersnød i Kazaksthan, som drepte 1,5 millioner mennesker. Hungersnøden ble kalt Goloshchyokin-folkemordet, p.g.a. dens menneskeskapte natur.

trackback
2 år siden

[…] video: Hva jødene gjorde mot Tyskland Hemmeligheten bak kommunismen Kommunismens ukjente massemord Dagens video: Kommunismen – En blodig historie Dokumentar om krigsforbrytelsene mot Det tredje […]

trackback
1 år siden

[…] Jødenes rolle i den russiske revolusjon Dagens video: Den jødiske bolsjevismens bestialske tortur Dagens video: Kommunismen – En blodig historie Kommunismens ukjente massemord Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om […]