Hjem Dagens video Dagens video: Kommunismen – En blodig historie

Dagens video: Kommunismen – En blodig historie

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en kort oppsummering av kommunismens blodige historie.
En historie langt verre enn det påståtte «holocaust», dog allikevel ukjent for de aller fleste.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Kommunismens ukjente massemord
Hemmeligheten bak kommunismen
Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om bolsjevismen
Dokumentaren Hellstorm
FILM: Jøders respons på folkemordet i Ukraina

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Kommunismen/sosialismen har forført millioner av mennesker til å tro på og arbeide for en ny og bedre verden, uten undertrykking, og et slags jordisk paradis. Realiteten har alltid – mere eller mindre – vært brutalt despoti og diktatur, massemord og samfunnsødeleggelse i massiv skala. Og hva mere er; marxismen er satanisk – et system konsipert av Løgnens far, som er Djevelen, og hans barn, jødene. Husk at over alt der kommunismen blir etablert, undertrykket kirke og kristendom, mens synagoger blir stående, slik som i USSR på 1920-30-tallet.

Harald Feide
Harald Feide
1 år siden

Alle nevner Adolf Hitler som tidenes største massemorder, men ingen nevner de jødiske massemorderne Lazar Kaganovich og Genrikh Yagoda, som var medvirkende til at 6-7 millioner ukrainere ble drept ved hjelp av utsulting, i det som er skjedd som Holodomor (1932-33). Ingen nevner heller Filipp Goloshchyokin, lederen av Kazaksthan fra 1925-33, som var ansvarlig for en lignende hungersnød i Kazaksthan, som drepte 1,5 millioner mennesker. Hungersnøden ble kalt Goloshchyokin-folkemordet, p.g.a. dens menneskeskapte natur.

trackback
11 måneder siden

[…] video: Hva jødene gjorde mot Tyskland Hemmeligheten bak kommunismen Kommunismens ukjente massemord Dagens video: Kommunismen – En blodig historie Dokumentar om krigsforbrytelsene mot Det tredje […]

trackback
6 måneder siden

[…] Jødenes rolle i den russiske revolusjon Dagens video: Den jødiske bolsjevismens bestialske tortur Dagens video: Kommunismen – En blodig historie Kommunismens ukjente massemord Dagens video: Aleksandr Solzhenitsyn om […]