Hjem Dagens video Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer...

Dagens video: Kyle Rittenhouse renvaskes ettersom ny informasjon dukker opp. Media kommer til å måtte betale stort

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Vincent James fra The Red Elephants snakker om BLM/Antifa-opptøyene i Kenosha, natt til onsdag, hvor 17 år gamle Kyle Rittenhouse løsnet skudd i selvforsvar mot den angripende mobben. To personer ble drept og en skadet.

BLM/Antifa demonstrerte mot «rasisme» og politi brutalitet i Kenosha etter at kriminelle Jacob Blake ble skutt av politiet. Dette utviklet seg som vanlig til opptøyer, vold og hærverk der BLM/Antifa ødelegger og setter fyr på butikker og bygninger. Rittenhouse var på plass for å forsvare eiendommer, men ble avskåret fra sin gruppe og jagd av mobben.Av de drepte er jøden Joseph Rosenbaum (36), tidligere dømt for seksualforbrytelse mot mindreårige, og jøden Anthony Huber (26), tidligere dømt for blant annet konemishandling. Den tredje personen som ble skutt og overlevde er Gaige Grosskreutz, medlem av People’s Revolution Movement. Han ble skutt i høyre arm hvor han holdt en pistol da han gikk til angrep på Rittenhouse.


Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Rittenhouse gjorde ikke noe galt!