Hjem Dagens video Dagens video: Løgnen om «hvite privilegier»

Dagens video: Løgnen om «hvite privilegier»

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Vincent James fra The Red Elephants snakker i dagens video om privilegier.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Jødiske privilegier
Dagens video: #JewishPrivilege
Dagens video: Ting hvite mennesker ikke kan ha fordi det er «rasistisk»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
str8WhiteMenRuleMyWorld
str8WhiteMenRuleMyWorld
1 år siden

White privilige eksisterer ikke. Man kan være født hvit og hjemløs, Eller hvit med rike foreldre men uheldigvis være stokk dum. Eller tenk på alle de hvite som har blitt drept av muslimer og black turds matter av ren sjalusi, Kan ikke si dem var svært priviligerte. Trodde hudfarge ikke hadde noe med smarthet og gjøre men jeg tok vist feil. Jeg er tydeligvis supermann fordi jeg er hvit. Jeg er bedre en utlendinger på grunn av min hudfarge. Det er godt jødene og venstresiden minner meg på at jeg er BEST slik at jeg ikke glemmer det ut.

trackback
5 måneder siden

[…] også: Dagens video: Løgnen om «hvite privilegier» Dagens video: Jødiske privilegier Dagens video: […]