Hjem Dagens video Dagens video: Løslat Sam Melia!

Dagens video: Løslat Sam Melia!

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I et Storbritannia hvor ytringsfriheten har kollapset og urbefolkningen stadig mer undertrykkes til fordel for rasefremmede, ble den britiske nasjonalisten Sam Mélia, fra Patriotic Alternative (PA), dømt til fengsel for «oppfordring til hat» ved å produsere, eie og distribuere klistremerker med et pro-hvit budskap.

– Aktor uttalte i de innledende fasene av rettssaken at språket på klistremerkene er lovlig, kommenterer Mark Collett i en offentlig uttalelse på Telegram, og fortsetter:

– Dette må være ett av de verste tilfellene av rettslig prøving (grov justismord) som noensinne har funnet sted: En aktivitet som i seg er funnet å være «lovlig» og hvis innhold er sannferdig, har motivert rettsvesenet til å peke ut dess utøvere som skyldige i forbrytelser på grunn av deres synspunkter og påståtte intensjoner … Mine tanker går til Sam, hans gravide kone Laura, deres datter Catherine og resten av hans familie og kjære. Uansett hva som måtte komme, vil vi stå ved Sams side og støtte både ham og kona på alle måter vi kan, forklarer Collett.

Sam Melia. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: