Hjem Dagens video Dagens video: «Lykkepiller ødelegger amerikanere»

Dagens video: «Lykkepiller ødelegger amerikanere»

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Russiske RT har produsert en dokumentar om lykkepiller i USA. 1 av 6 amerikanere går på psykofarmaka, men de har uventede konsekvenser.

Skjermbilde: Youtube.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Big Pharma produserer og selger drugs for alskens reelle og påståtte «lidelser», især psykofarmaka, men det er legene og psykiaterne, som står pasienten nærmest, som anbefaler og skriver ut slik medikasjon, som de mener vil være til hjelp. Pasienten, som så gjerne prøver ALT, blir fort en prøvekanin for slike medisiner, for vi må jo prøve litt av hvert «for å se om det kan virke». Og snart er avhengigheten etablert, med bivirkninger som ofte er verre enn plagene, og det å komme seg av pillene er iblant å gå gjennom et helvete. Og – glemte jeg å skrive at… Les mer »

John Andersen
John Andersen
9 måneder siden

Barn har knapt blitt født før legemiddelindustrien er på banen med produktene sine, produkter menneskeheten har klart seg uten i tusenvis av år men i dag blir de pushet som livsnødvendige men resultatet er mennesker som vokser opp sykere og mer plaget enn noen gang.

C.K
C.K
8 måneder siden

Sliter selv med å komme meg av Cipralex, den har jeg gått på siden 2017 da jeg fikk den for depresjon samt sosial angst. Idag går det mye bedre, og jeg kunne helt sikkert klart meg uten, men å prøve å slutte er bare helt forjævlig. Jeg prøvde å slutte for étt år siden, da hadde jeg klart meg uten i én måned. Etterhvert som virkningen av medisinen gav seg kjentes det ut som om jeg endelig fikk puste igjen, jeg kjente meg mye mer tilstede i omgivelsene og blant folk. Etter en stund kom bivirkningene av å slutte, og… Les mer »