Hjem Dagens video Dagens video: Med åpne grenser

Dagens video: Med åpne grenser

1

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar fra 2015 med den den engelske tittelen «With Open Gates: The Forced, Collective Suicide of European Nations» og belyser den orkestrerte masseinnvandringen av rasefremmede til Europa. Et tvungen kollektiv selvmord av europeiske nasjoner.

«En uhellig allianse av venstreorienterte, kapitalister og sionistiske overherrer har planlagt å fremme innvandring og raseblanding med det bevisste mål å avle oss ut av eksistens i våre egne hjemland […] det største folkemordet i menneskets historie», roper den britiske politikeren Nick Griffin, fra partiet British National Party (BNP), i Europaparlamentet.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Hvem står bak masseinnvandringen?
Dagens video: Polsk professor reagerer på Barbara Spectre
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Folkeutbyttet i Storbritannia
Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn
Jøder i USA erklærer krig mot hvite: «Skal beseire hvit nasjonalisme innen 2020»
Orbán: «Soros vil blande ut Europas folk»
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Folkemord! FNs folkemordskonvensjon av 1948 definerer folkemord som: en hvilken som helst av de følgende handlinger som er begått i den hensikt å ødelegge helt, eller delvis, en nasjonal, etnisk, rasemessig eller religiøs gruppe som sådan: a) å drepe medlemmer av gruppen; b) å forårsake alvorlig legemlig eller sjelelig skade på medlemmer av gruppen; c) bevisst å la gruppen utsettes for levevilkår som tar sikte på å bevirke dens fysiske ødeleggelse helt eller delvis; d) å påtvinge tiltak som tar sikte på å forhindre fødsler innen gruppen; e) med makt å overføre barn fra gruppen til en annen gruppe. Artikkel… Les mer »