Hjem Dagens video Dagens video: Meninger fengslet

Dagens video: Meninger fengslet

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar fra 2006 med den engelske tittelen «Jailing opinions» og belyser det faktum at mennesker i moderne tid har blitt forfulgt, utsatt for vold, drept og fengslet for kun å ha stilt spørsmålstegn ved det jødiske narrativ rundt andre verdenskrig.

Dette er den komplette to timers versjonen – med alle de tre kapitlene til sammen. Dokumentaren fra Telling Films er produsert av menneskerettighetsforkjemperen Michèle Renouf, og undersøker det ekstraordinære angrep på akademisk frihet som pågår i hele Europa.

Dokumentaren diskuterer kriminaliseringen av meninger og historiske uttrykk, inkludert førstehåndsberetninger fra de som deltok i rettssaken til den britiske historikeren David Irving. Han stod tiltalt for å ha publisert informasjon som utfordret det jødiske narrativ.

Irving-Lipstadt-rettssaken i 2000 gjorde henne oppmerksom på den enorme urett som holocaustrevisjonister blir utsatt for, og ble fort en ivrig forsvarer av forfulgte revisjonister.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Sylvia Stolz – en modig forsvarer av sannheten
91 år gammel bestemor dømt for tankekriminalitet – nektes tidligere løslatelse av tysk domstol
Horst Mahler er løslatt!
FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»
Paul Rassinier – revisjonismens far
Revisjonisten Roger Garaudy
Dagens video: Ingen vitenskapelige bevis for gasskammere
«Holocaust» er en bløff
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Jeg har sagt og skrevet det tidligere; vi må kjempe for bortimot ubegrenset ytringsfrihet, uten sensur bortsett fra det som går på oppfordring til vold og personangrep/injurier. Og så er det slik at omtrent ALT er det tillatt å ytre seg om, negativt eller positivt, men å trekke i tvil(«benekte»), den jødiske myten om de hellige 6 millioner kan koste deg opptil 5 år i fengsel i enkelte europeiske land(feks Tyskland og Østerrike), store bøter samt «tap av anseelse», jobb og pensjon.

Don Wolvie
Don Wolvie
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

«In all of German-occupied Europe, there resided 2.4 million jews before the war, according to the World Jewish Encyclopedia. After the war, 3.8 million jewish «Holocaust Survivors» were receiving pensions from the German Government. Tragically, the remaining 6 million were lost.»

-Edgar J. Steele