Hjem Dagens video Dagens video: Muhammad Ali om raseblanding

Dagens video: Muhammad Ali om raseblanding

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den legendariske bokseren Muhammad Ali snakker i dagens video om raseblanding og oppmuntrer alle til å være stolt av sin egen rase.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Bonus:

Les også:
Muhammad Ali er død
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Målet til den jødiske eliten er å gjøre europeerne til et folk av mongreller med like lav IQ som negerne at de legger seg krypende lydig under jødene til enhver tid. De vil sulte ihjel folk i Europa slik som i Afrika. Målet til jødene er utradere oss/alt som er rett, sivilisert, fremragende og moralsk. De skal utslette oss for godt for det er det de har gjort med alle høykulturer de har levd i. De har ødelagt en enhver form for kultur og sivilisasjon ved å rasemessig destruere dem og senke deres intellektuelle og vitenskaplig nivå til nivået til… Les mer »

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Godt å se at det finnes svarte som også har litt vett i hodet. Folkeslag og raser verden over burde forenes under samme kamp (i hvert sitt land), en kamp mot globalismen hvis mål er å ødelegge naturens biologiske mangfold.