Hjem Dagens video Dagens video: Myten om Majdanek gasskamre

Dagens video: Myten om Majdanek gasskamre

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Majdanek var den første tyske konsentrasjonsleir som de allierte inntok mot slutten av andre verdenskrig. Alliert propaganda hevdet deretter at 2 millioner fanger ble drept i denne «dødsfabrikken».

Konsentrasjonsleiren var imidlertid nokså intakt, og en stor mengde dokumentasjon og fysiske bevis hjelper til med å skille krigspropaganda fra virkeligheten.

Denne dokumentaren forklarer årsakene til hvorfor de ansatte ved Majdanek museet måtte vike fra det ene overdrevne dødstallet etter det andre, og hvorfor de måtte gi opp fem av sine syv påstander om gasskamre.

Det viser seg også uten tvil at de resterende to såkalte gasskamrene ikke tjente noen drapsmessige formål. Faktisk var de uskyldige avlusingskamre designet for å redde liv.

Denne dokumentaren viser også hvordan museets tjenestemenn og historikere prøver å dekke over sine gamle monstrøse løgner ved å skape nye løgner, i et forsøk på å opprettholde den falske, men likevel lønnsomme, illusjonen om en dødsleir.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: «Holocaust»-historier vs vitenskap
«Holocaust» er en bløff
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Bra med videoer om holohoax.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Først var det 4 000 000 mens i dag er det 38 000 🤣

Men dette hører vi ikke noe om!

Heimdal
Svar til  Kim Larsen
1 år siden

Og alikevel består tallet 6 millioner i medialøgnhistorier og Hollywood-filmer.
Et helt folk og en hel nasjon ble demonisert og nærmest utslettet på løgn. Selv idag, 75 år etter, blir 92 år eldre dame kastet i fengsel for å stille spørsmål ved seiersherrenes historier.