Hjem Dagens video Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn

Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn

6

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video setter søkelyset på Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter. I følge Kohn er Norge for hvitt, og han mener at en jobb må gjøres.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Hvitt Folkemord

6
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Moderne kjetterH.LHeimdalProverbs 26:11Jan-C. Pedersen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jan-C. Pedersen

Hold kjeften din, Ervin Kohn, og vær takknemlig for at du i det hele tatt får lov å oppholde deg i landet mitt – til tross for dine stadige forsøk på oppvigleri!
Norge ER et hvitt land og SKAL forbli så! Og landet skal styres av hvite mennesker! En håndfull andre raser, da snakker vi 1-2 av hundre kan tolereres da dette ikke vil sette rasen i unødig fare. Men disse rasefremmede skal såklart IKKE sitte i noen form for maktposisjon!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Og Kohn er alt for jødisk, likesom brune og svarte halvaper er altfor brune og/eller svarte. Om jøden Kohn mistrives med det «hvite» Norge har han jo et godt alternativ; å flytte til «jødestaten» Israel. Da blir alle fornøyde, ikke minst rasebevisste nordmenn.

Heimdal
Heimdal

Ikke alle kan dra å etablere seg til et fremmed land å få være drittstøvel mot landets etniske befolkning uten noen som helst konsekvenser. Du er dermed en priviligert drittstøvel Ervin Kohn. Nei, sier du? Jo, det er du. For hadde en nordmann etablert seg i Israel, stiftet et «Antirasistisk Senter» der og basunert i israelske medier om at «Israel er altfor jødisk!» og forlangte at jødiske symboler ble forbudt, så ville personen enten blitt kastet rett i en celle, slik de gjør med den palestinske sivilbefolkningen (ofte uten grunn), blitt avrettet eller kastet ut på livstid. En offentlig beklagelse… Les mer »

Heimdal
Heimdal

Vi husker vel alle fremdeles hun norske journalistkvinnen som reiste ned for å lage en reportasje om livsforholdene til palestinerne, som ende med at hun ble meiet rett ned og drept av en israelsk bulldoser med vilje. Det er virkelig ekte rasisme. Så Ervin Kohn skulle heller etablert seg i Israel og arbeidet for å bedre forholdene der blandt sitt eget folk, om han virkelig er så «ivrig» i å bekjempe rasisme.

H.L
H.L

Ganske så frekk denne. Kommer til Norge og tror han er kongen på haugen, skal fortelle oss nordmenn at vi må ha flerkultur, lager regler for debatt, kaller norske lover for kunnskapsløse og klager Norge inn til FN.

Norges lille George Soros.

Moderne kjetter
Moderne kjetter

Det kan virke som om Ervin Kohn gjør alt han kan for å bekrefte den «antisemittiske stereotypien» om at jøder undergraver interessene til vertsnasjonen. Stadig er denne utspekulerte jøden fremme i media, der han med et påtatt alvorlig ansiktsuttrykk vil ha det norske folk – i deres eget hjemland – til å bøye seg for jøder og «minoriteter». Løgneren Ervin Kohn vil aldri fortelle deg at den virkelige minoriteten er nordmenn og andre lyse nordboere, som utgjør en forsvinnende liten del av jordens befolkning, og som nå står i fare for å bli utryddet som følge av masseinnvandring og (((antihvit… Les mer »