Hjem Dagens video Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn

Dagens video: Norge er for hvitt, mener jøden Ervin Kohn

10

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Ervin Kohn, forstander i Det mosaiske trossamfunn og nestleder i Antirasistisk senter mener Norge er for hvitt, og at en jobb må gjøres.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Ervin Kohn gir regler for debatt, men bryter selv mot samtlige regler
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Jødinnen Barbara Spectre fikk medalje av Sveriges konge
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-C. Pedersen
2 år siden

Hold kjeften din, Ervin Kohn, og vær takknemlig for at du i det hele tatt får lov å oppholde deg i landet mitt – til tross for dine stadige forsøk på oppvigleri!
Norge ER et hvitt land og SKAL forbli så! Og landet skal styres av hvite mennesker! En håndfull andre raser, da snakker vi 1-2 av hundre kan tolereres da dette ikke vil sette rasen i unødig fare. Men disse rasefremmede skal såklart IKKE sitte i noen form for maktposisjon!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Og Kohn er alt for jødisk, likesom brune og svarte halvaper er altfor brune og/eller svarte. Om jøden Kohn mistrives med det «hvite» Norge har han jo et godt alternativ; å flytte til «jødestaten» Israel. Da blir alle fornøyde, ikke minst rasebevisste nordmenn.

Heimdal
2 år siden

Ikke alle kan dra å etablere seg til et fremmed land å få være drittstøvel mot landets etniske befolkning uten noen som helst konsekvenser. Du er dermed en priviligert drittstøvel Ervin Kohn. Nei, sier du? Jo, det er du. For hadde en nordmann etablert seg i Israel, stiftet et «Antirasistisk Senter» der og basunert i israelske medier om at «Israel er altfor jødisk!» og forlangte at jødiske symboler ble forbudt, så ville personen enten blitt kastet rett i en celle, slik de gjør med den palestinske sivilbefolkningen (ofte uten grunn), blitt avrettet eller kastet ut på livstid. En offentlig beklagelse… Les mer »

Heimdal
Svar til  Heimdal
2 år siden

Vi husker vel alle fremdeles hun norske journalistkvinnen som reiste ned for å lage en reportasje om livsforholdene til palestinerne, som ende med at hun ble meiet rett ned og drept av en israelsk bulldoser med vilje. Det er virkelig ekte rasisme. Så Ervin Kohn skulle heller etablert seg i Israel og arbeidet for å bedre forholdene der blandt sitt eget folk, om han virkelig er så «ivrig» i å bekjempe rasisme.

H.L
H.L
2 år siden

Ganske så frekk denne. Kommer til Norge og tror han er kongen på haugen, skal fortelle oss nordmenn at vi må ha flerkultur, lager regler for debatt, kaller norske lover for kunnskapsløse og klager Norge inn til FN.

Norges lille George Soros.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 år siden

Det kan virke som om Ervin Kohn gjør alt han kan for å bekrefte den «antisemittiske stereotypien» om at jøder undergraver interessene til vertsnasjonen. Stadig er denne utspekulerte jøden fremme i media, der han med et påtatt alvorlig ansiktsuttrykk vil ha det norske folk – i deres eget hjemland – til å bøye seg for jøder og «minoriteter». Løgneren Ervin Kohn vil aldri fortelle deg at den virkelige minoriteten er nordmenn og andre lyse nordboere, som utgjør en forsvinnende liten del av jordens befolkning, og som nå står i fare for å bli utryddet som følge av masseinnvandring og (((antihvit… Les mer »

Wewelsburg
Wewelsburg
2 år siden

Har lagt igjen et par kommentarer på Twitter-en hans. Du kan se hans nyeste tweet er også om vår «skambelagte» historie…

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Wewelsburg
2 år siden

Det er en grunn til at jøder har vært misslikt og ønsket bortvist fra alle land de har satt sin nese i. Det er deres fiendtlighet og virksomheter som går på bekostning av urfolket i landet. Men de kan aldri innrømme dette overfor seg selv, for alle andre er jo bare «antisemitter» ut av det blå.

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Han har så ubehagelig utstråling at jeg nesten ikke klarte å se på videoen.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
Svar til  Catabienze
1 år siden

Du er ikke den eneste.