Hjem Dagens video Dagens video: Omskjæring og hjerneskade

Dagens video: Omskjæring og hjerneskade

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er et intervju med den jødiske professoren og filosofen Roger Dommergue Polacco de Menasce (1923–2013), kjent for sine skriv om alternativ medisin og kritikk mot «holocaust»-myten.

I dagens video snakker han om jødisk omskjæring og hva han anser dette gjør med jødene.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæring
Dagens video: Jødisk omskjæring
Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Fascinerende! Jeg kan ikke bedømme hvorvidt omskjæring av guttebabyer fører til mental lidelse/galskap, men det kaster et avslørende lys over både deler av GT, Marx og Freud, osv. Mht til jødiske løgner, er historien om «holocaust» et godt eksempel, kanskje det beste. Og her «debunker» han alle vesentlige påstander, bl.a. om gasskamre, zyklon B, brenning av lik, etc., helt i tråd med de modige revisjonister har gjort og som de har blitt demonisert for.

trackback
1 år siden

[…] Les også: Dagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæring Dagens video: Jødisk omskjæring Omskjæring øker risiko for autisme med nesten 50 prosent Dagens video: Omskjæring og hjerneskade […]