Hjem Dagens video Dagens video: «Pandemien er et globalt statskupp»

Dagens video: «Pandemien er et globalt statskupp»

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video intervjues advokaten Reiner Füllmich av Nya Tider.

Reiner Füllmich er en tysk advokat og medlem av den tyske koronautredningskomiteen. Han spesialiserer seg globalt på påtale av svindel-selskaper, og leder nå en gruppe internasjonale advokater i det som kommer til å bli verdens største globale sak mot alle involverte i «koronaskandalen».

Skjermbilde: Rumble.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
9 måneder siden

Vi er i dag vitne til den største redistribusjonen av velstand og formue verden noen gang har sett. I løpet av kun ett år har globalistene drept millioner av små bedrifter og selvforsynte firmaer samtidig som at de store multinasjonale kompaniene har vokst seg enda større. Mens mannen på gata er uten jobb og er avhengig av myndighetene, har Walmart og Amazon økt deres fortjenester. Denne nedstengningen av samfunnet har gjort mer skade enn det Covid noen gang vil gjøre. Hvorfor er ikke sosialister og venstre-ekstremister, som hele tiden snakker om Marx og kapital, opptatt av dette?

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
9 måneder siden

Håper folk lærer etter dette at myndigheter ikke alltid har rett og ikke alltid vil deg vel. Og at de som myndighetene hele tiden har kalt monstre (oss), faktisk er det motsatte.