Hjem Dagens video Dagens video: Pastor Anderson forklarer hva normale mennesker gjør

Dagens video: Pastor Anderson forklarer hva normale mennesker gjør

8

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video forklarer pastor Steven Lee Anderson hva normale mennesker gjør, samt hva sinnssyke mennesker gjør.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Pastor Steven Anderson om «holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

En kan mene hva en vil om pastorer som Anderson, men mht fakta om natur, mennesker og samfunn er han «spot on». LHBTQ er mot naturen, mot Guds orden(logos), og straffen vil komme, individuelt og på samfunnsplan. Det er kun spørsmål om tid. Mutter og skrue passer sammen, som hammer og spiker, sag og treverk, samt MANN OG KVINNE.

Kritiker
Kritiker
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Er LGBT-mennesker fiktive karakterer da? Siden du mener at de ikke er en del av naturen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Kritiker
1 år siden

Enkelt svar; som mennesker er vi utstyrt med fri vilje(ulikt dyr), og er dermed ansvarlige for enten å leve i tråd med naturen og Guds lover, eller å opponere. LHBTQ-personer er selvsagt «naturlige»(de eksisterer), men de bruker sin frie vilje til å trosse naturen/Guds lov(logos).

Kritiker
Kritiker
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Og hva mener du med å «trosse naturen»!? De handler jo nettopp i tråd med sin natur når de søker kjærlighet hos dem de føler tiltrekkelse til! Akkurat som deg.

Harald Feide
Harald Feide
Svar til  Kritiker
1 år siden

Å være homofil er direkte skadelig for den nasjonalsosialistiske bevegelsen. Det er ikke bare det faktumet at det er koblet til og ble støttet av kulturmarxistiske tenketanker som Frankfurt-skolen (skapt av jøder); det er også faktumet at det er et enda ledd i hvitt folkemord. Som Hitler sa er den viktigste tingen en person kan ha, sitt eget folk. Uten reproduksjon mellom mann og kvinne vil den lange og rasemessige blodlinjen til vårt folk forsvinne for alltid, og vi vil slutte å eksistere. Dette er noe som homofile ekteskap er med på å forårsake, og det er derfor essensielt at… Les mer »

Sist endret 1 år siden av Harald Feide
Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Kritiker
1 år siden

Later du som om du er dum? Når man snakker om i tråd med naturen, det som er naturlig, sikter man selvklart til det som åpenbart er ment å være en norm fra naturens side. Med din logikk er ALT naturlig og noe man bør ta inn i varmen og fremme, kun fordi det eksisterer. Pedofili, incest, osv. eksisterer det også, men det er ikke i ordets betydning naturlig, det er det man kaller et avvik fra den naturlige orden, og ikke noe man bør promotere og normalisere i et samfunn. Homofili er ei heller naturlig selv om det selvklart… Les mer »

Kritiker
Kritiker
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Pedofili er umoralsk…. Dermed ikke noe man burde gjøre. Er det umoralsk å elske et annet voksent menneske av samme kjønn? Nei.

Hitler er heller ikke noen å se opp til. Han var en tyrann og massemorder.

Harald Feide
Harald Feide
Svar til  Kritiker
1 år siden

Aldri glem de 6 milliardene, goy!