Hjem Dagens video Dagens video: Psykologi – Hvitt selvhat

Dagens video: Psykologi – Hvitt selvhat

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video «Group Polarization and the Fad of Ethnomasochism», av Hugh MacDonald, forklarer hvorfor enkelte hvite mennesker i dagens samfunn velger å rakke ned på sin egen rase.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Afroamerikaner kritiserer selvhatende hvite
Ekstrem selvhatende Hollywood-skuespiller: «Hvite gamle menn som jeg skal holde kjeft og lytte»
FILM: The social conditioning of white people?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
2 år siden

Bra video. Selvhatere er latterlig.

H.L
H.L
2 år siden

Hvite selvhatere tyder på mennesker som er ekstremt lettpåvirkelige overfor anti-hvit tv-propaganda. Sauer som vil være del av den større gruppe, som ikke tør å stå opp for det som er rett. Veldig pinlig å bevitne.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Stolt hvit heterofil kjøtteter uten skam.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

De svarte er stolte av sine idrettsmenn og -kvinner, jødene av sine nobelprisvinnere, og kineserne av sin teknologi, men vi hvite – kvinner og menn – skal bøye oss og tilbe våre fiender, samtidig som vi skal hate vår rase, den høyeste kulturbærende og teknologisk nyskapende rase verden har sett. Ikke rart det bærer utfor stupet, når vi selv bidrar til det på dette viset. Skam over selvhaterne, som sviker sitt folk og sin rase!

trackback
1 år siden

[…] Rasjonell tankegang er dog stort sett fraværende hos disse mennesker, det er føleriet som taler. Sannheten er dog at hadde det ikke vært for at den jødiske elite hadde orkestrert masseinnvandringen til Europa, tilrettelagt og oppmuntret vårt folk til å begå folkeutbytte, så hadde slike ord ikke vært nødvendige ettersom raseblanding da ikke hadde forekommet i så stor grad og således ikke vært en trussel mot vår egen eksistens. For sålenge det ikke tilrettelegges for og heller ikke oppmuntres til, gjennom x-antall reklamer, filmer, musikk, m.m, så ville det stort sett for de aller fleste vært helt uinteressant å… Les mer »