Hjem Dagens video Dagens video: Rabbiner om 11. september

Dagens video: Rabbiner om 11. september

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Rabbiner Abraham Benhaim forklarer at det i «Zohar Hakadosh» står forklart at de to høyeste bygninger i Edoms land, hvilket jødene i dag forbinder med Amerika, vil bli rasert fullstendig og at dette vil bli begynnelsen på enorme kriger, som kun vil stoppe ved tilblivelsen av «Masiach» (Messiah).

En uke før, en av de store rabbinere i Israel, Hasidi Shobai. Han kom sammen med noen personer, noen av hans disipler i bilen, og de kom mot…kvelden, han ville ikke miste tidspunktet for Mincha. Du vet, ettermiddagens bønn. Han sa: «Vær så snill, kan du stoppe her. Jeg vil ‹daven› (Å resitere jødiske liturgiske bønner, red. anm.). Jeg vil be Mincha her». De ba Mincha med minyani, foran alle som passerte på Manhatten der…akkurat der, nær «The World Center». Etter at han var ferdig med «dovening», bønnen, sa han: «Si farvel til de bygningene, for du kommer ikke til å se dem lenger».

Den 11. september 2001 kollapset «The Twin Towers» etter at to fly styrtet inn i dem, etterfulgt av et angrep på Pentagon og kollapsen av bygning 7 ved World Trade Center. Disse hendelsene åpnet deretter opp for «the war on terrorism», økt overvåkning og påskudd for sionistisk krigføring i Midtøsten.

Journalister har i løpet av de siste 20 årene, ved bruk av «Freedom of Information Act»-forespørsler (FOIA), avdekket deler av tungt sensurerte dokumenter som har synliggjort en gruppe israelske operative som har blitt kjent som «de dansende israelerne».

Fem israelske statsborgere ble satt i varetekt etter at vitner så dem filme og feire fra et tak i Union City, New Jersey, da flyene traff tårnene.

Etter arrestasjonene deres ble det bekreftet av både FBI og CIA at minst to av mennene var aktive Mossad-agenter. Flytteselskapet deres var et skalkeskjul.

Rabbiner Abraham Benhaim. Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: