Hjem Dagens video Dagens video: Rase – en fiksjon eller virkelighet?

Dagens video: Rase – en fiksjon eller virkelighet?

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en debatt mellom den borgerlige nasjonalisten E. Michael Jones og etnonasjonalisten Jared Taylor. Temaet for debatten er: rase, en fiksjon eller virkelighet?

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet
Amerikansk antropolog: «Raseforskjeller burde feires»
Dagens video: Raseblanding og identitetskrise
Dagens video: Rase er ALT!
Dagens video: Raserealisme med Murdoch Murdoch
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
9 måneder siden

De begge har rett og galt. Ingen av dem virker å gi hele bildet. EMJ har rett i jødespørsmålet, men mangler helt forståelse for rasespørsmålet. Og Jared Taylor har rett i rasespørsmålet, men ser ut til å unnvike jødespørsmålet?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Jeg har stor sans for EMJ, og har lest flere av hans bøker, sist «Logos Rising», et storverk på godt over 700 sider. Han argumenterer godt for at kristendommen(den katolske kirke), har hatt en siviliserende og samfunnsbyggende funksjon i snart 2 tusen år, og at Luther ødela enheten i det kristne Europa. Men han vil ikke innrømme at etnisitet/rase betyr noe ifht religion, og at kultur/religion henger nøye sammen med distinkte grupper, ofte adskilt geografisk, som har utviklet seg i ulike retninger, fysiologisk og psykologisk, slik Taylor påviser. Min oppfatning er at feks en neger ALDRI kan bli en nordmann,… Les mer »

Roar
Roar
Svar til  Proverbs 26:11
9 måneder siden

Luther var jo sterkt imot jødenes virksomheter. Men ja, han dannet en ny gren.

Rase er biologisk og kan aldri forandres. Lærer man seg et fremmed språk så vil man ikke på magisk vis forandre sitt DNA. Det finnes dumme folk som kanskje tror dette, og det finnes intellektuelle som roter seg inn i et hav av tanker og kommer med feil konklusjon.