Hjem Dagens video Dagens video: Raseblanding og identitetskrise

Dagens video: Raseblanding og identitetskrise

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Mike Enoch snakker i dagens video om raseblanding og identitetskrise.

Raseblanding. Foto: video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Rase – det store grunnproblem #1: Hva er raser?
Oppdageren av DNA-molekylets struktur nekter å vike fra rasespørsmålet
Dagens video: Muhammad Ali om raseblanding

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Raseblanding er avskyelig. Det er svik mot dine forfedre, det er et svik mot din nasjon og det er et svik mot ditt arvemateriale som blir overkjørt av din ikke-hvite partner sitt.det er det svik mot din IQ, da avkommet får lavere IQ, tilsvarende IQen til svarte. Raseblanding virker støtende mot ærbarhet og verdighet og alt som fremragende, kunstnerisk, sivilisasjon og moral ja det virker direkte støtende mot Norge som nasjon. Raseblanding med raser som er primitive eller med et dominant arvemateriale er en større synd enn å ikke få barn da barnet også blir et fremtidig raseproblem som som… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Personer som er raseblandet kan naturligvis ikke noe for det selv, og med tanke på den identitetskrise de blant annet vil oppleve er det synd på dem.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det har lyktes for jødene, i akademia og media, godt hjulpet av shabbos goyim, å overbevise flertallet av verdens befolkning, også nordiske og europeere, at «rasisme» er det verste av alle onder, og at rase ikke eksisterer, bortsett fra «ubetydelige» egenskaper. Det som tidligere var et sunt prinsipp – å holde seg til sine egne, også i forplantningens tjeneste – har blitt erstattet av propaganda for raseblanding, der vellykte negre avler barn med vakre hvite kvinner, og at dette er ønskelig. En raseblandet befolkning er lettere å kontrollere og manipulere for (((herrefolket))), enn etnisk homogene nasjoner.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Det finnes ingen genetisk oppgradering for det europeiske folket. Vi er perfekt tilpasset denne delen av verden, med korte somre og lange vintre preget av mørke og kulde. Det er også et faktum at utseendet vårt er veldig vakkert og misunnes av mennesker andre steder i verden. Fiendtlige krefter vil ikke at vi skal snakke om rase og genetikk, da dette gjør at vi blir bevisste på vår egen verdi som folk – og dermed vanskeligere å fjerne. At det skal være et tabu å snakke om verdien av oss selv i våre forfedres landområder er naturligvis sinnsykt, og vitner… Les mer »