Hjem Dagens video Dagens video: Rothschild-familien

Dagens video: Rothschild-familien

5

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video kommer i tre deler og setter søkelyset på den jødiske bankierfamilien Rothschild, som sies å være verdens rikeste familie.

Rothschild-dynastiet startet med Mayer Amschel Bauer (1743–1812). Han tok senere etternavnet Rothschild (tysk for «rødt skjold») etter farens hus, som var merket med et rødt skilt.

Mayer Amschel Rothschild uttalte en gang følgende: «La meg utstede et lands valuta, og jeg bryr meg ikke om hvem som stifter lovene». Familien Rothschild eier eller kontrollerer i dag gjennom stråmenn en stor del av verdens sentralbanker som nettopp arbeider med å utstede og kontrollere sine respektive lands valuta.

Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschilds kone, skal ha uttalt: «Om mine sønner ikke ønsket krig, så ville det ikke vært krig».

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Dagens video, del 1:

Dagens video, del 2:

Dagens video, del 3:

Bonus:

(Bilder fra Rothschild-ballet i 1972)

Les også:
Rothschild tar over økonomien i Hellas
Jacob Rothschild: – Min familie skapte Israel
Rothschild-ballet i 1972
Ta tilbake makten fra globalistene!
Jødespørsmålet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
2 år siden

Mye av verdens kriger og elendighet kan man takke Rothschild familien for.

H.L
H.L
2 år siden

En tegnefilm som forklarer litt om Rothschild og Federal Reserve. https://youtu.be/GNRoTdotLuY

von List
von List
2 år siden

Utrolig merkelig for å si det mildt at Baron Louis de Rothschild ble sluppet fri fra fengsel etter at Hitler arresterte han etter «blomsterkrigen»eller mer kjent som Anschluss, forening av Tyskland og Østerrike. Den syke familien eier også den norske sentralbanken og nesten alle i hele verden, hvis de mangler noen de vil ha så finner man opp en grunn til å gå til krig basert på sikkert vås for å få mer makt som med Libya, Syria, Nord Korea osv

trackback
1 år siden

[…] også: Dagens video: Rothschild-familien Jacob Rothschild: – Min familie skapte Israel Rothschild-ballet i 1972 Paven allierer seg med […]

trackback
4 måneder siden

[…] reserve bankingDagens video: Den jødiske Rothschild-familien og det jødiske banksystemetDagens video: Rothschild-familienDagens video: Adolf Hitlers økonomiske […]