Hjem Dagens video Dagens video: Sionistisk kontrollert opposisjon

Dagens video: Sionistisk kontrollert opposisjon

4

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video retter fokus på sionistisk kontrollert opposisjon, også kalt counterjihad-bevegelsen, som forsøker å kuppe den nasjonalistiske scenen og villede folk til å tro at dagens problemer kun handler om islam, og ikke masseinnvandring av rasefremmede generelt.

Dette samtidig med at de sionistiske counter-jihadister forsøker å lure folk til å hylle de jødiske krefter som står bak og har orkestrert masseinnvandringen til Europa.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Religionspørsmålet – et sidespor
FILM: Ekte nasjonalisme vs falsk nasjonalisme
Kontrollert opposisjon
Krig for Israel fører masseinnvandring til Europa
FILM: Tucker Carlson hinter om hvem som står bak masseinnvandringen – på live TV
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Sionister sprer fake news om jøden George Soros

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snofrid
2 år siden

Her har vi iallefall et utrolig viktig tema, på et svært så passende tidspunkt, i henhold til at #Sionistene ikke eiger skam for sin egen naivitet. Akkurat som den treige strutsen, som aldri får sitt eget hode opp av sanden. PS!, Trump er en av dem som kysser bakenden på #Jødene, og store deler av den vestlige makteliten, kan vi si gjør nøyaktig samme feilen. Å ja, dem selger skinnet sitt til høystbydende, og så er det folk flest som må betale regningen. Nettopp, og da i form av såkalt #Multikulturelle bivirkninger, i henhold til et totalt forstørret og ødelagt… Les mer »

H.L
H.L
2 år siden

EDL var et godt eksempel på kontrollert opposisjon, med Tommy Robinson i spissen. Det samme kunne vi se i Norge, med NDL, og i dag Resett, Document og SIAN. Jødiske rævslikkere som driter i om vårt folk skulle utslettes. Vi er ikke interessert i å være slaver for hverken muslimer eller jøder. Ut med pakket!

Steinar
Steinar
Svar til  H.L
2 år siden

Glem ikke hvem som kartla og sendte navn på nasjonalister til politiet. Og som har jobbet med politiet lenge. Lena Andreassen.

David T
David T
2 år siden

Bra video.