Hjem Dagens video Dagens video: Slavehandelen i dag

Dagens video: Slavehandelen i dag

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar fra 1964 med den engelske tittelen «Slave trade in the world today», av Maleno Malenotti , Roberto Malenotti and Folco Quilici. Dokumentaren belyser slavehandelen i nyere tid og tar plass i Afrika og Asia, i land under muslimsk styre. Majoriteten av slavene er afrikanere og slavemestrene er muslimske arabere, såvel som andre afrikanere.

Filming ble noen ganger utført ved bruk av skjulte kameraer og filmteamet satte sine egne liv i fare ved å lage denne dokumentaren.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
Dagens video: Jødene og slavehandelen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Den klassiske slavehandelen foregår også i dag. I Libya ble det avdekket halvnakne afrikanere som var buntet sammen med tau liggende langs gulvet i et hus, klargjort for salg. Andre svarte slaver var festet oppned til et vindu. Slaveselgerne er muslimer.
Her er en artikkel fra juni i år: https://barenakedislam.com/2020/07/06/black-slaves-for-sale-even-today-at-auctions-in-muslim-countries-like-libya/

Anders
Anders
1 år siden

Kan ikke få videoen til at afspille.

Skal være fikset nå
/Redaksjonen

trackback
1 år siden

[…] Les også: «Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen» Dagens video: De jødiske slavehandlerne Dagens video: Jødene og slavehandelen Dagens video: Den ufortalte historien om hvite slaver Dagens video: Slavehandelen i dag […]