Hjem Dagens video Dagens video: En gjennomgang av «holocaust»

Dagens video: En gjennomgang av «holocaust»

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

«Holocaust» er allment kjent som «drapet på seks millioner jøder» av «Nazityskland», og hvor mange, om ikke de fleste av dem, ble drept i gasskammer forkledd som dusjrom. Dette er iallfall historien vi har blitt lært.

Vi har alle sett de forferdelige bildene av døde fanger tatt etter at konsentrasjonsleirene ble frigjort. Dokumentaren «Probing the holocaust: The horror explained», av Germar Rudolf, gjennomgår noen av de mest minneverdige av disse bildene, som er tatt i konsentrasjonsleirer som Dachau, Nordhausen og Bergen-Belsen. En nærmere undersøkelse forteller en helt annen historie enn det man fikk høre på barneskolen. Et stort antall av de lik som har blitt vist frem er direkte resultat av allierte bombinger og straffeangrep, snarere enn ofre for en «systematisk planlagt nazistisk utryddelsespolitikk».

Dokumentaren presenterer overraskende informasjon som kaster et nytt lys over de forferdelige bildene og gjør det mulig for mange seere for første gang å virkelig forstå hva som skjedde i Tyskland under og på slutten av andre verdenskrig.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: