Hjem Dagens video Dagens video: En gjennomgang av «holocaust»

Dagens video: En gjennomgang av «holocaust»

3

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentar av Germar Rudolf og har den engelske tittelen «Probing the holocaust: The horror explained».

«Holocaust» er allment kjent som «drapet på seks millioner jøder» av «Nazityskland», og hvor mange, om ikke de fleste av dem, ble drept i gasskammer forkledd som dusjrom. Dette er ihvertfall historien vi har blitt lært.

Vi har alle sett de forferdelige bildene av døde fanger tatt etter at konsentrasjonsleirene ble frigjort. Denne dokumentaren gjennomgår noen av de mest minneverdige av disse bildene, som er tatt i leirer som Dachau, Nordhausen og Bergen-Belsen. En nærmere undersøkelse forteller en helt annen historie enn det vi fikk tro på. Et stort antall av de lik som har blitt vist frem er direkte resultat av allierte bombinger og straffeangrep, snarere enn ofre for en «systematisk planlagt nazistisk utryddelsespolitikk».

Dokumentaren presenterer overraskende informasjon som kaster et nytt lys over de forferdelige bildene og gjør det mulig for mange seere for første gang å virkelig forstå hva som skjedde i Tyskland under og på slutten av andre verdenskrig.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Dagens video: Meninger fengslet
Dagens video: «Holocaust»-historier vs vitenskap
Stadig flere begynner å sette spørsmålstegn til de alliertes krigshistorie og påstand om «holocaust»
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Eneste årsak til at folk fortsatt tror på «holocaust» er fordi de selv ikke har stilt spørsmål ved den.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 år siden

Så vidt meg bekjent er det såkalte HOLOCAUST den eneste historiske «hendelsen» som det er forbundet med straffeansvar – bøter og inntil 5 år i fengsel – for å «benekte» offentlig, bl.a. i Tyskland og Østerrike. Ialt 17 land har straffebestemmelser om dette, dog ikke de nordiske, UK og USA, feks. Solid forskning har kun blitt gjort av «revisjonister», som feks Rudolf, og som har måttet betale i form av tap av stilling, forfølgelse og fengselsstraff. Holocaust er det viktigste våpen jødene har og bruker mot oss goyim, og som i stor grad har blitt vår tids sekulære religion, der… Les mer »

trackback
11 måneder siden

[…] med gasskammerekspert Fred Leuchter Eksisterte det gasskamre i tyske konsentrasjonsleirer? Dagens video: En gjennomgang av «Holocaust» Dagens video: «Holocaust»-historier vs vitenskap […]