Hjem Dagens video Dagens video: The Disappearing Male

Dagens video: The Disappearing Male

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

«The Disappearing Male» er en dokumentar av Marc De Guerre og handler om de potensielle farene som lurer i våre hverdagsprodukter. Dokumentaren undersøker den alarmerende økningen i mannlige reproduktive problemer, inkludert kjønnsdeformasjoner, lavt antall sædceller, abnormiteter i sædceller og testikkelkreft. Samtidig står gutter og unge menn overfor økt risiko for lidelser som ADHD, autisme, tourettes syndrom og dysleksi.

The Disappearing Male avslører de skjulte synderne: en gruppe vanlige kjemikalier som finnes i sjampo, solbriller, kjøtt- og meieriprodukter, tepper, kosmetikk og tåteflasker. Med spermtallene som har stupt med over 50 % mellom 1973 og 2011, kan ikke dette kritiske problemet ignoreres.

Effekten av disse kjemikaliene, kjent som bisfenoler, var kjent lenge før denne dokumentaren ble lagd. Faktisk ble de oppdaget på slutten av 1800-tallet. I sin bok fra 1952, «The Next Million Years», skrev eugeniker Charles Galton Darwin om å putte kjemikalier i mat- og vannforsyningen, bruke injeksjoner og andre midler for å endre og redusere befolkningen av «ubrukelige spisere» aka arbeiderklassens folk. Denne historiske konteksten tilfører dokumentaren et skremmende perspektiv, og reiser spørsmål om tilsiktet bruk av disse kjemikaliene og deres potensielle langsiktige effekter på vår helse og samfunn.

Foto: Skjermdump video.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: