Hjem Dagens video Dagens video: Uppdrag Granskning gransker venstreekstremismen

Dagens video: Uppdrag Granskning gransker venstreekstremismen

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Den svenske dokumentaren «Det goda våldet» retter søkelyset på politisk motivert vold og avslører hvem som egentlig står bak det meste av vold, trusler og hærverk mot politiske meningsmotstandere.

95% av alle politisk motiverte angrep kommer fra venstresiden, og er da rettet mot dem de selv kaller, eller tror, er «rasister og nazister». Det erkjennes også at det meste av vold utført av «rasister og nazister» ikke er offensiv vold, men derimot som følge av at man forsvarer seg og irettesetter venstrepøbelen.

Dokumentaren fra Uppdrag Granskning fikk, ikke overraskende, enorm kritikk fra venstresiden, som da beskyldte Uppdrag Granskning og SVT for å være nettopp «rasister og nazister».

Som nasjonalsinnet kom dokumentaren også som en overraskelse, ettersom systemmedia så og si aldri publiserer virkeligheten slik den er, men istedet bevisst svartmaler nasjonalsinnede og skjønnmaler venstrepøbelens voldshandlinger, hvilket har vært et faktum før dokumentaren og helt siden.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video: