Hjem Dagens video Dagens video: Var Hitler rasehater?

Dagens video: Var Hitler rasehater?

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Under sommer-OL i 1936 vant Jesse Owens flere medaljer for USA og jødisk media påstod at Hitler ble rasende og ikke ville gratulere Owens ettersom han var svart. Owens selv tok avstand fra denne påstanden ved flere anledninger og uttalte at «Hitler didn’t snub me, it was our president who snubbed me».

I sin biografi fra 1970 skrev Owens om myten om manglende gratulasjon:

When I passed the Chancellor he arose, waved his hand at me, and I waved back at him. I think the writers showed bad taste in criticizing the man of the hour in Germany.

Jesse Owens.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
OL i Berlin 1936
Dagens video: Pastor Ray Hagins taler sannhetens ord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Det jødiske narrativet om nasjonalsosialister som psykopatiske rasehatere som ønsker å utrydde alle andre raser slår sprekker. Bra video. Det er ingenting ekstremt eller hatefullt ved å ønske å bevare eget folk og rase, det er helt naturlig og noe alle raser burde gjøre. Det er å ta vare på mangfoldet, i motsetning til globalismen hvis mål er å rasere mangfoldet i verden. Alle raser burde omfavne nasjonalsosialismen på sin måte, da hadde det blitt gjensidig respekt og fred i verden.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  H.L
1 år siden

Helt på linje. Det ideelle hadde vært en stat og et territorium for hver rimelig avgrenset større gruppe med felles etnisitet, aka rase. De kunne da styre og stelle som de ville, uten innblanding, og handle fredelig med sine naboer. I den praktiske verden er det neppe slik, da det alltid vil være kamp om goder, dvs ressurser, som er ulikt fordelt geografisk. Det som er sikkert er at multietniske stater er notorisk ustabile, fordi lojaliteten til staten ikke er til stede og hver gruppe kjemper for sitt.